Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δηλώσεις από τους νικητές στο Masters Ρεθύμνου

 
Φερνάρντο Μπιλλήρης / Μάνος Ξενάκης στους Άνδρες και οι Κύπριες Μαριώτα Αγγελοπούλου Μανωλίνα Κωνσταντίνου έκαναν το 3χ3 στο «Master Beach Volley του Ρεθύμνου». Οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να αμφισβητήσουν την αξία τους, κατακτώντας και τα 3 τουρνουά που έχουν διεξαχθεί.

Οι Φερνάρντο Μπιλλήρης / Μάνος Ξενάκης κέρδισαν – όπως και σε Αίγινα, Σχοινιά – τους Νίκο Ζουπάνη / Γιώργο Κοτσιλιάνο με 2-0 σετ (21-18, 21-18) και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Στις γυναίκες οι Κύπριες Μαριώτα Αγγελοπούλου Μανωλίνα Κωνσταντίνου με τη σειρά τους συνέχισαν την προέλαση τους, επικρατώντας μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό των Αθηνά Δηλαβέρη/Κατερίνα Νικολαΐδου με 2-1 (21-19, 14-21, 16-14).

Φερνάντο Μπιλλήρης: «Το Ρέθυμνο αποδείχθηκε γούρικο για εμάς και φτάσαμε στην 3η νίκη μας σε ισάριθμα τουρνουά του Πανελληνίου σιρκουί. Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση σε πολύ καλές εγκαταστάσεις. Στον τελικό είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που γνωριζόμαστε πολύ καλά. Νομίζω ότι ήμασταν λίγο καλύτεροι και φτάσαμε δίκαια στη νίκη».

Μάνος Ξενάκης: «Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται με τους τελικούς, όπου έχω μόνο νίκες. Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο. Την αντίπαλο ομάδα την περίμενα καλύτερη. Νομίζω στο Ρέθυμνο ήμασταν καλύτεροι, εμφανιστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και επικρατήσαμε δίκαια. Ήρθε το 3χ3 και συνεχίζουμε. Για μένα ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα, αφού τα δύο τελευταία τουρνουά είναι τα σημαντικότερα, για να βγει ο πρωταθλητής».

Μαριώτα Αγγελοπούλου: «Ήταν η πιο γλυκιά νίκη, γιατί αυτή τη φορά βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο και καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από το εις βάρος μας 10-4 στο τάι μπρεικ, κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Κάτι το οποίο θα συνεχίζουμε να κάνουμε και στα επόμενα τουρνουά».

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Να σας πω την αλήθεια όταν χάναμε με 10-4 στο τάι μπρέικ είχα απογοητευτεί και δεν πίστευα ότιμπορούμε να το γυρίσουμε. Η Μαριώτα με ενθάρρυνε να το παλέψουμε γιατί μπορούμε να το γυρίσουμε και τα καταφέραμε και θέλουμε να πάρουμε και τα πέντε τουρνουά του Πανελλήνιου σιρκουί. Για εμάς η συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο σιρκουί είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο, αφού στην Κύπρο δεν διεξάγεται πρωτάθλημα, για να διεκδικήσουμε κάποιο τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου