Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αιρετικά 11

''άλλοι λύνουν τα προβλήματα και άλλοι μένουν με τις τύψεις''

Τα πρωταθλήματα ξεκινούν κανονικά παρά την προσπάθεια της ομάδας του κληρονόμου.
Όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παράγοντες των σωματείων αλλά και η ομοσπονδία.
Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τους παράγοντες σχεδόν όλων των σωματείων σε απόγνωση.
Θα είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά η καλή διαχείριση της κατάστασης από την διοίκηση της ΕΟΠΕ δείχνει να σώζει την παρτίδα και να βγάζει το βόλεϊ στο ξέφωτο.
Το βόλεϊ κατάφερε να χρεοκοπήσει όταν σε όλη την Ελλάδα έβρεχε χρήμα, όταν κάποιοι διαχειριζόντουσαν εκατομμύρια χωρίς να ενδιαφέρονται που καταλήγουν τα χρήματα και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πάρουν εκείνοι πρώτοι τα λεφτά τους και να προβάλουν το γιγάντιο Εγώ τους.
Απομεινάρια αυτών έχουν μείνει μέχρι σήμερα και προσπαθούν να βάζουν τρικλοποδιές με κάθε ευκαιρία στην σημερινή διοίκηση.
Οι παράγοντες τους έχουν γυρίσει την πλάτη και εκείνοι προσπαθούν να κάνουν συμμαχίες με ανθρώπους που κινούνται παρασιτικά γύρω από το άθλημα.
Κάθε μέρα που περνάει η απομόνωση αυτών των ανθρώπων από τους παράγοντες όλο και μεγαλώνει και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού δεν μπορείς να βαδίσεις μαζί με ανθρώπους που στεναχωριούνται για τις επιτυχίες του αθλήματος και χαίρονται για κάθε εμπόδιο που βρίσκει μπροστά της η διοίκηση της ομοσπονδίας.
Το βόλεϊ σύντομα και πρώτο από όλα τα αθλήματα θα βγει από την κρίση, φτάνει να συνεχιστεί η συνετή διαχείριση στην ομοσπονδία και οι διοικούντες να στρέψουν το βλέμμα τους στα προβλήματα των σωματείων ψάχνοντας για ουσιαστικές λύσεις.
asimios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου