Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣΤΡΑΝΔΡΕΑ

25/02/2011 17:07:23
 
Δύο χρόνια χωρίς τον Μιχάλη Μαστρανδρέα συμπληρώνονται φέτος, αφού στις 26 Φεβρουαρίου 2009, ο κορυφαίος παράγοντας του ελληνικού βόλεϊ αποχαιρέτησε τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.
Η Ε.Ο.ΠΕ. σε μια προσπάθεια να τιμήσει τη μνήμη του, αφιερώνει μια ξεχωριστή ενότητα που φέρει το όνομά του και την οποία μπορείτε να βρείτε στον τομέα «MAGAZINE».

Υποκατηγορίες, όπως το βιογραφικό του, οι άγνωστες πτυχές της ζωής του, η τεράστια προσφορά του, το τι έχει γραφτεί γι’ αυτόν και αρχειακό υλικό, βρίσκονται ήδη στον αέρα και καθημερινά θα εμπλουτίζονται.

Στόχος είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει ολοκληρωθεί ένα τεράστιο αφιέρωμα για τον «Μάικ» που θα κορυφωθεί με ειδική εκδήλωση, όπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, θα παραλάβει το προσωπικό αρχείο του αείμνηστου από τα χέρια της αδερφής του, Έμιλι.

Αυτό το σπάνιο, όσο και πολύτιμο υλικό θα τοποθετηθεί σε ειδικές προθήκες που βρίσκονται στην είσοδο της Ε.Ο.ΠΕ. ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε επισκέπτης να θαυμάσει από κοντά μέρες και έργα από την ιστορία αυτού του μεγάλου ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου