Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ

ΒΑΣΙΛΗ όντως  είσαι  αγνός και εργατικός.
Τα έχεις βάλει  με το κατεστημένο των Χανίων και έχεις κάνει ομάδες ανταγωνιστικές.
Σε  έχουν στηρίξει άνθρωποι του βόλεϊ μόνο εκτός Χανίων , και από τα Χανιά ίσως μόνο ο πρόεδρος σου που καλά κάνει διαφορετικά δεν θα υπήρχε Κυδων στο βόλεϊ.
Ακόμα  και ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ  σε έκοψε στην μέση  και έκαναν 2  ΠΟΠ (στην μόνη περιφέρεια)  για να για να βολευτεί και το ρουσφέτι του Παπαδάκη δεν μίλησες τότε?
Δεν μίλησες τότε που όταν είπες στο Καραβιδοπουλο και Δημητριάδη ότι οι κλήσεις τις Εθνικής ξεκινούν από την Λάρισα και επάνω, δεν σε υποστήριξε κανένας Μαργαρίτης , Ζετου, Κογλαλιδης, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ HΔΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ τους, ακόμα και όταν ηρθε η σειρά σου για βοηθός προπονητή Εθνικών ομάδων που θα γινόταν εκ περιτροπής κατά τον Μαργαρίτη  όχι μόνο δεν σε στήριξαν απλά μονιμοποίησαν βοηθό τον Μπουρμπακη που η προπονητικη του καριέρα δεν είχε ούτε  2 έτη σε κορασίδες.
Αναγκάστηκα να μάθω για την μη πρόσληψη σου ως ΠΟΠ όπως ανέφερες, όταν σου το πρότειναν είπες ότι <<δεν  έχω χρόνο>> γιατί έχω πολλά τμήματα, έκανες αίτηση μεν και φυσικά δεν την στήριξε κανένας, ούτε ο εκπρόσωπος του σωματείου σου, ξέροντας την προσωπική σου άποψη που είχες είδη δημοσίως εκφράσει.
Όσο για την Νέα διοίκηση θα δούμε τα αποτελέσματα στο τέλος τις σαιζόν, αλλά από ότι διαβάζω εν Ελλάδας έχουν αρχίσει και την σφιχταγκαλιάζουν, ακόμη και οι ανταγωνιστές μας στα Χανιά που παίζουν Σάββατο  ακόμη  και οι διαιτητές Εθνικών και Τοπικών Κατηγοριών και πληρώνονται Τέταρτη  η Πέμπτη ρώτησε τους?
Βασίλη ήσουν και πιστεύω ότι θα είσαι καλός εργάτης του Βόλεϊ  όμως είσαι παρορμητικός και το ξανασκέπτεσαι μετά και το μετανιώνεις πολλές φορές.
Εγώ  όμως θα σε στηρίζω πάντα!!!!!!

Για τον Β.Σ. που το liberovolley  το πέρασε από λογοκρισία και δεν το ανέβασε!!!!!!!!!
Αυτή είναι η δημοκρατία!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου