Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Για μία ακόμη τετραετία ο Ψαρουδάκης πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ


Για μία ακόμη θητεία ο Κωστής Ψαρουδάκης θα είναι πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.

Ο Ρεθυμνιώτης παράγοντας ανανέωσε την θητεία του στην προεδρία της Ένωσης της Κρήτης και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τα σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου να δείχνουν την απόλυτη αποδοχή στο πρόσωπο του.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» το παρόν έδωσαν 15 από τα 16 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου, από τα συνολικά 20 σωματεία-μέλη της ΕΣΠΕΚ.
Ψαρουδάκης: "Ευχαριστώ τα σωματεία για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου"
Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο του ΟΠΕΡ, αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ και πρόεδρο της ΕΣΠΕΚ Κωστή Ψαρουδάκη, να εκφράζει την ικανοποίηση του, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τα σωματεία-μέλη προς το πρόσωπο του. Ο κ. Ψαρουδάκης μίλησε στην Κρητική Επιθεώρηση για την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της ΕΣΠΕ Κρήτης.
«Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι, από το αποτέλεσμα, ανανεώνοντας για μία ακόμη τετραετία την εμπιστοσύνη των σωματείων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, εκφράζοντας την αποδοχή τους με την ψήφο τους. Η καινούργια τετραετία θα είναι ανάλογη των προσδοκιών των σωματείων της Κρήτης του βόλεϊ, ανάλογα με τις οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κωστής Ψαρουδάκης.
Πέρα από τια αρχαιρεσίες, το σώμα της Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό έτους 2011 και απάλλαξε το Δ.Σ. από τα πεπραγμένα του έτους.
Έπειτα από τις αρχαιρεσίες της 29ης Δεκεμβρίου, τα εκλεγμένα μέλη συναντήθηκαν την ίδια ημέρα και συγκροτήθηκαν σε σώμα όπως παρακάτω:
Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΠΕ ΚρήτηςΠρόεδρος: Ψαρουδάκης Κωστής (15 ψήφους)
Αντιπρόεδρος: Παπαδάκης Γεώργιος (15 ψήφους)
Γεν. Γραμματέας: Γρύλλος Λεωνίδας (14 ψήφους)
Ταμίας: Δανδάλης Ιωάννης (14 ψήφους)
Μέλος: Φραγκιαδάκης Νικόλαος (14 ψήφους)
Μέλος: Καλουδιώτη Μαρία (13 ψήφους)
Μέλος: Πεδιαδιτάκης Γεώργιος (13 ψήφους)
Αναπληρωματικά Μέλη του Δ.Σ. (από 15 ψήφους έκαστος)
Σηφακάκης Αλέκος
Καζάκου Ελένη
Τζιμπούκας Φώτιος
Εξελεγκτική Επιτροπή  (από 15 ψήφους έκαστος)
Γιακουμάκης Ιωάννης
Γιαννόπουλος Ανδρέας
Φοβάκης Ματθαίος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου