Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΒΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ

Περίμενα τον κ. Μελισσουργό στην Γ.Σ.  της Ε.Ο.Π.Ε. στη ΚΑΛΑΜΑΤΑ, προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του και να τοποθετηθεί θετικά ή αρνητικά, στα θέματα της Γ.Σ. ( Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό κύρια), παρόλο που οι περισσότεροι έλεγαν ότι δεν θα ερχόσουν .
Όμως κ. Μελισσουργέ  επέλεξες, όπως λες, να μην παραστείς (Δεν πιστεύω να μην έχεις εξασφαλίσει εκπροσώπηση σωματείου όπως έχει συμβεί και με άλλα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε.).
Ο πληθυντικός που γράφεις στην επιστολή σου « Επιλέξαμε» πιστεύω ότι είναι πληθυντικός ευγενείας, γιατί όπως ξέρεις ο κάθε αντιπρόσωπος εκπροσωπεί ένα και μόνο σωματείο, εκτός αν   εννοείς ότι επέλεξες εσύ και το σωματείο σου.
Λες ότι η ΚΑΛΑΜΑΤΑ είναι πολύ απομακρυσμένη για εσένα. Έχεις άραγε σκεφτεί πόσο μακριά είναι η Αθήνα για τα σωματεία της Ορεστιάδας, της Δράμας, της Καστοριάς, των Ιωαννίνων, της Κρήτης κ.λ.π. και όμως όλα αυτά τα σωματεία δίνουν το παρόν στη Γ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. στην Αθήνα όλα αυτά τα χρόνια. Και βέβαια τα σωματεία της Πελοποννήσου διανύουν την ίδια απόσταση, που θα έκανες εσύ να έρθεις στην Καλαμάτα από την  Αθήνα, προκειμένου να έρθουν αυτά στην Αθήνα.
Δε νομίζω λοιπόν ότι η απόσταση  ήταν   ο λόγος  που σε εμπόδισε να έρθεις. Ούτε ότι φοβόσουν να έρθεις για άλλους λόγους. Άλλωστε πρόσφατα επισκέφτηκες την Καλαμάτα μαζί με το ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και έμεινες πολύ ευχαριστημένος από την φιλοξενία, τιμώντας μάλιστα δεόντως τις πίτσες που πρόσφερε μεγάλη αλυσίδα διανομής πίτσας χορηγός της τοπικής ομάδας.
Θα μπορούσες να πάρεις μαζί σου και μερικούς φουσκωτούς για να σε φυλάνε, όπως έκανες και σε προηγούμενη Γ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε.
Προφανώς φοβόσουν μόνο τη γύμνια των επιχειρημάτων σου.
Η επιλογή της Καλαμάτας από το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. τιμά μια πόλη με μεγάλη παράδοση στο άθλημα. Πρέπει να σε ενημερώσω επειδή ίσως δε γνωρίζεις  λόγω του ότι έμεινες πολύ λίγο πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Ε. (12 ώρες αν δε κάνω λάθος), ότι η περιοχή έχει 10 σωματεία ενεργά με δικαίωμα ψήφου τα οποία έχουν πολλά χρόνια παρουσίας σε Εθνικές κατηγορίες, δίνοντας παράλληλα  πολλούς αθλητές στις Εθνικές ομάδες .   Η Ένωση Πελοποννήσου είναι η τρίτη μεγαλύτερη Ένωση, με 42 σωματεία με δικαίωμα ψήφου. Δικαιούται λοιπόν και αυτή, όπως και άλλες περιοχές της Ελλάδας, να φιλοξενούν και Γ.Σ. και Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. και η Ε.Ο.Π.Ε. πρέπει να τιμά κάπου-κάπου και τη περιφέρεια και όχι μόνο την Αθηνοκεντρική Ελλάδα. Δεν επιτρέπουμε λοιπόν, τα σωματεία της Πελοποννήσου, σε κανέναν να μας προσβάλλει.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνονται οι Γ.Σ. στο αμφιθέατρο του ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, εφόσον το ΚΟΛΕΓΙΟ αναλαμβάνει τα έξοδα φιλοξενίας και ας έχεις εσύ όσους φουσκωτούς θέλεις, για να «βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία της συνέλευσης».
Άλλωστε η επιλογή της Καλαμάτας δικαίωσε το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. με την παρουσία 92 σωματείων, τα οποία ήταν κατά πολύ περισσότερα από αντίστοιχες Γ.Σ. στην Αθήνα τα προηγούμενα χρόνια.
Για θυμήσου τη Γ.Σ. στο αμφιθέατρο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, που ήταν 15-20 άτομα όλοι-όλοι, εκ των οποίων 5-6 μέλη του τότε Δ.Σ. Μήπως θυμάσαι τί ώρα άρχισε προκειμένου να μαζευτούν αυτά τα 20 άτομα; Να σου πω εγώ ότι έγινε στις 12:00 το μεσημέρι αντί στις 09:00 π.μ.
Στη συνέχεια λες ότι καταψηφίζεις τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό, ψηφίζοντας μέσω των blogs εσύ ο μεγάλος τυπολάτρης των διαδικασιών και μεγάλος θεματοφύλακας του καταστατικού. Καλείς μάλιστα και άλλα σωματεία να πάρουν θέση. Όπως διαπιστώνεις  5 μέρες μετά τη Γ.Σ. ΚΑΝΕΝΑ  σωματείο δεν έχει την ίδια άποψη με εσένα.
Αν πάλι νομίζεις ότι εκπροσωπείς κάποια σωματεία, σε προκαλώ να βγεις επίσημα και να πεις ποια είναι.
Είναι γεγονός ότι διετέλεσες πρόεδρος στην Ε.Ο.Π.Ε. ( ο συντομότερος από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα).
Αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα όμως να λες ότι εκπροσωπείς και τα σωματεία του βόλεϊ,  που δεν παραβρέθηκαν στη Γ.Σ.
Παρουσίασε λοιπόν τα σωματεία που εκπροσωπείς, σιγά-σιγά όμως όπως λες, για να μη προσγειωθείς απότομα. Αν δε γίνει αυτό και συνεχίζεις να πέφτεις για ύπνο το βράδυ και να ονειρεύεσαι ότι είσαι ακόμα πρόεδρος και το πρωί που ξυπνάς διαπιστώνεις την αλήθεια, πρόσεχε γιατί αυτό χρίζει ιατρικής παρακολούθησης. Πήγαινε σε ένα ειδικό γιατρό πριν η κατάστασή σου γίνει μη αναστρέψιμη.
Για τα άλλα θέματα που λες στην επιστολή σου (Ολυμπιακά Έργα, Καταστατικό, Οικονομικά, Λειτουργία Ε.Ο.Π.Ε.), σε περιμένω στην επόμενη Γ.Σ.  στην Αθήνα όπου βεβαίως θα είσαι αναγκασμένος να παραστείς, επειδή δε θα μπορείς να επικαλείσαι «τους λόγους» που λες τώρα.
Αν βέβαια μέχρι τότε υπάρχεις σαν παράγοντας!!!!!!!

      ΒΕΝΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Α.Σ. ΠΙΣΣΑΛΙΣ ΠΥΡΓΟΥ (ΠΥΡΓΕΑΣ)
         
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου