Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Η πλήρης απαξίωση – υποβάθμιση – ανοργανωσιά – και τελικά χάος
για τις Εθνικές Ομάδες από τη Διοίκηση Προσαλίκα 2008-2010
και τον λαλίστατο Μαργαρίτη.
  1. Εκλέχτηκαν Σεπτέμβριο 2008 και ασχολήθηκαν με τις Εθνικές Ομάδες από τις αρχές του 2009.

  2. Καθυστέρησαν να επιλέξουν προπονητή με αποτέλεσμα ελλιπή σχεδιασμό και προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό.

  3. Αφού καθυστέρησαν να βρουν προπονητή σε 2 μήνες τον «παραίτησαν». Η πρώτη απόφαση τους βγήκε λάθος.

  4. Στο δίμηνο Μάιος – Ιούνιος 2009 η Εθνική περιφερόταν σαν τσίρκο μεταξύ Ευρωλίγκας – Μεσογειακών και Παγκοσμίου Εφήβων με αποτέλεσμα να αποτύχουν παντού και δυστυχώς και η Εφήβων που αποτελείτο από παίκτες όπως ο Τζούριτς και ο Φράγκος, βγήκε τελευταία στο Παγκόσμιο όπου με αρχηγό αποστολής τον Θανάση Μαργαρίτη έπαιζαν πατσαβουροπόλεμο μεταξύ τους παρά βόλλεϋ. Τραγικές καταστάσεις που τις απέκρυψαν.

  5. Η έλλειψη σχεδιασμού έφερε αλλαγή προπονητών στην Ανδρών Αρσενιάδης – Καζάζης και ενώ έπρεπε να έχουν κλείσει φιλικά κάτι μήνες (αφού ήξεραν την κλήρωση από πριν) πήγαν στο Ευρωπαϊκό με οικογενειακά διπλά και 2 φιλικά της τελευταίας στιγμής με τη Σερβία.

  6. Ακολούθησαν τα γεγονότα της Σμύρνης όπου μια ομάδα που κερδίζει 3-01 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, βγαίνει πρώτη στον όμιλο και αντί να στοχεύσουν πρώτα να περάσουν στην εξάδα για απευθείας πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό και μετά το μετάλλιο, επεμβαίνει ο προεδράρας και αρχίζει μαθήματα τακτικής, καθοδήγησης κλπ και όλοι ψάχνουν αεροπλάνο να επιβιβαστούν και να γυρίσουν πίσω. Αποτέλεσμα η 7η θέση (πολύ καλή) αλλά στο τέλος χωρίς ουσία – αποκλειστήκαμε και αναγκαστήκαμε να παίξουμε προκριματικά.

  7. Αφήνει τον όμιλο του Παγκόσμιου (Λάρισα) για ελάχιστα χρήματα στερώντας από την ομάδα την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

  8. Αφού αναγκαστήκαμε να παίξουμε πρόκριση Ευρωπαϊκού (Ανδρών) τον Μάιο του 2010 αντί να έρθει σε συμφωνία από νωρίς με τη Λίγκα αφήνει το πρωτάθλημα να τελειώσει μέσα Μαΐου και την στέλνει στα προκριματικά με μια εβδομάδα προετοιμασία και 2 φιλικά με το Μαυροβούνιο. Και βγαίνει ο υπηρεσιακός Πρόεδρος κ. Μελισσουργός και ανακοινώνει με στόμφο ότι το 2011 το πρωτάθλημα θα τελειώσει νωρίς. Ο Προεδράρας δεν ήξερα ότι το 2011 δεν είχε προκριματικά;

  9. Έφερε ένα μεγάλο προπονητή (Καπράρα) και αντί να τον στηρίξουν έβαλαν δίπλα το κάποιον Πετρόπουλο που ξεχνούσε τις αθλήτριες στα αεροδρόμια και μοίραζε λεφτά (ποιανού άραγε) μέσα σε σακούλες σούπερ μάρκετ. Και ότι προγράμματα έστελνε ο Καπράρα στις ομάδες τα έσκιζαν γιατί κανείς δεν τον ενημέρωνε για το τι ήταν. Από εκεί απογοητεύτηκε και έφυγε.

  10. Δεν αναφέρει ο λαλίστατος κ. Μαργαρίτης ότι το 80% των Εθνικών Παίδων – Κορασίδων που προκρίθηκαν στα Τελικά του Ευρωπαϊκού προϋπήρχαν στα κλιμάκια από το 2008 : 12 στους 18 αθλητές και 14 στις 18 αθλήτριες (τα ονόματα στη διάθεση οποιουδήποτε) και ότι η νέα διοίκηση στήριξε τις ομάδες αυτές με διεθνή τουρνουά στην Ισπανία και προκρίθηκαν.
Δεν αναφέρει ακόμα ο λαλίστατος το πόσες χιλιάδες ευρώ στοίχησαν κάτι γιορτές αστεριών αφού μπορούσαν να τους επιλέξουν με ένα λιτό διακλιμακιακό ή με μια αναγνωριστική λιτή περιοδεία των ομοσπονδιακών?
                                                         
                                                                   Ο ΑΝΤΙ-ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ
      
                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου