Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΡΑΣΟΣ η ΒΛΑΚΕΙΑ ???

Μόνο ειδικοί ψυχαναλυτές μπορούν να ερμηνεύσουν την ανακοίνωση της κίνησης 2012 του
ΜΕΛΙ ΣΟΥΡΓΟΥ  για την ΕΟΕ .

Όταν επι 4 χρόνια έχει   κατσικωθεί   τελείως αντιδεοντολογικά   και πέρα  πάσης  ηθικής   ο αρχηγός τους το 2008 < Στελάρας ο Μέγας > ως εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ  εκλεγμένος  από τα σωματεία  και από την θέση αυτή   πρόσφερε   το     απόλυτο   τίποτα   στο   Ελληνικό βόλλευ πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωσή τους .??

ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΕ  2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΜΠΕΛΙΓΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕ

Όταν ο αναπληρωματικός αυτού  Κυριακίδης  (τουλάχιστον πραγματικός παράγοντας)  δεν του είπε σήκω φύγε  πως τολμά και υπογράφει  τέτοια ανακοίνωση ?

Εκεί τον τοποθέτησαν τα σωματεία (που λίγους μήνες πριν  το 2008 είχαν εκλέξει τον Μελισουργό τον Κυριακίδη τον Μαργαρίτη  τον Κογκαλίδη ) ως εκπρόσωπο της ΕΟΠΕ  και όχι της πάρτης του.

Εσύ κ Μελισουργέ –Μαργαρίτη –Κυριακίδη που μας έχετε ζαλίσει με τις κορώνες περι ηθικής   γιατί  σιωπάτε στην μεγαλύτερη ξεφτίλα ?? Ανακοίνωση όμως βγάζετε !!

Όταν σε εκείνη την συνέλευση  έφαγαν τον Μπεργελέ  -ξέρετε τότε που ψήφισαν και τα δέντρα  ως    γνήσιοι εκπρόσωποι σωματείων !!  και όχι σαν αυτούς   τους   δήθεν του εκπροσώπους  σωματείων  που φήφισαν  Μαυρομμάτη   στην  ΑΓΡΙΑ .

Μιλάμε για γνήσιους εκπροσώπους όπως την γυναίκα του Στελάρα (εκ Πολιτείας  ) από την Πάτρα  -- του Πατρινού Αντωνόπουλου από το Ναύπλιο --του εκ Παλλήνης  Δασκαλάκη από τα Γιάννενα – του  Γρεβενιώτη  αείμνηστου Λιοσάτου από την Χερσόννησο  κλπ κλπ .

Και   ξαναφωνάζουν   τώρα,  και οι υποψήφιοι τους δεν γνωρίζουν την έδρα του σωματείου τους  . Δωριάδης ο μέγιστος  μετακόμισε στα Γιάννενα  η   Βασούλα   στην Ρόδο  ο περιφερόμενος Μαργαρίτης σε κάθε συνέλευση και από άλλο σωματείο κλπ  .

Φωνάζουν αυτοί που τορπίλισαν για  αστείες δικαιολογίες την μοναδική προσπάθεια αλλαγής καταστατικού  που έγινε από τον Μαυρομμάτη . Ας  καταλάβουν ότι  το μεγαλύτερο έγκλημα που έκαναν στο Ελληνικό Βόλλευ ήταν ένας   διχασμός   κάτι  που θέλησαν να τον συνεχίσουν  στην συνέλευση της Αγριάς  αλλά τα σωματεία είπαν όχι  και ας αφήσουν αυτά περί εξουσιοδοτήσεων γιατι στους 80 σταυρούς που πήρε ο Λάιος  από την πλευρά τους πραγματικά σωματεία  δεν ήταν ούτε τα μισά . Εκτός αν ήταν εκπρόσωποι τα κοριτσόπουλα και τα παληκαράκια  που έβγαιναν  από την πισίνα να πάνε να ψηφίσουν τον   Μελισουργό και την παρέα του .

Αν θέλουν  να προσφέρουν κάτι στο βόλλευ ας σταθούν δίπλα στην διοίκηση έστω και  με σοβαρό αντιπολιτευτικό λόγο και όχι με βλακώδεις ανακοινώσεις σαν αυτή της ΕΟΕ .

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΕ   ΣΤΕΛΑΡΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ   !!!!
ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ   ΓΙΩΡΓΟ   ΑΓΓΕΛΕ   ΘΑΝΑΣΗ  ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου