Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δικαίωση Μαυρομάτη



 
Δικαίωση Μαυρομάτη
Για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την διοίκηση Μαυρομάτη, την μαζική παρουσία των σωματείων στον Βόλο, αλλά και την δύσκολη συνέχεια που εξακολουθεί να υπάρχει μίλησαν στο Greekvolley.com οι Κώστας Ψαρουδάκης, Βέρα Λάγιου και Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου…

Τα αποτελέσματα της κάλπης δικαίωσαν περίτρανα την διοίκηση Μαυρομάτη για τις επιλογές της τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και για την απόφασή της να προχωρήσει στην αποκέντρωση του βόλεϊ.

Παράλληλα η παρουσία 273 σωματείων στην Αγριά Βόλου έστειλε ηχηρό μήνυμα αποκέντρωσης και απέδειξε πως δεν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα όταν οι ομάδες πρέπει να δώσουν το παρόν σε Γενική Συνέλευση και να… πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών και το Greekvolley.com φρόντισε να μιλήσει με τον Κώστα Ψαρουδάκη, την Βέρα Λάγιου και τον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου για να σχολιάσουν τα αποτελέσματα της κάλπης.

Ψαρουδάκης : Επιτυχία Μαυρομάτη

PSAROUDAKIS-VOLOSΚάνοντας το πρώτο σχόλιο για την επανεκλογή της διοίκησης Μαυρομάτη στην προεδρία της ΕΟΠΕ ο Κώστας Ψαρουδάκης υπογράμμισε «Θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη επιβράβευση για ένα διοικητικό συμβούλιο που μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να ξαναπάρει ένα τέτοιο μεγάλο ποσοστό, να εκλέξει 21 στα 21 μέλη του για να μπορεί να συνεχίσει αυτό που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα αυτό έγινε με την πρώτη φορά, μιας και στις τελευταίες δύο διαδικασίες είχαμε ένα θέμα. Θεωρώ πως τα σωματεία εκτίμησαν αυτό που πρέπει. Θεωρώ ότι τα σωματεία κατάλαβαν ποια διοίκηση ασχολείται με τα σωματεία και όχι με κάποιους άλλους και θεωρώ ότι αυτό είναι μια μεγάλη προσωπική επιτυχία του Αχιλλέα Μαυρομάτη».

Από εκεί και μετά ο πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου αναφέρθηκε και στην παρουσία των Σωματείων στον Βόλο και την Περιφέρεια.

«Θεωρώ ότι με μια τόσο μεγάλη συμμετοχή σωματείων στις εκλογές αποδεικνύεται ότι οπουδήποτε γίνουν συνελεύσεις, για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί όποιος ενδιαφέρετε και θέλει να μπορεί να πάει να παρακολουθήσει, να συμμετέχει σε μια διαδικασία γενικής συνέλευσης που μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και όχι μόνο στο Λεκανοπέδιο της Αττικής» τόνισε ο Κώστας Ψαρουδάκης και συμπλήρωσε «Θέλαμε πολύ την εντολή των σωματείων. Προσέξαμε πάρα πολύ όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ναι, μπορεί να χάσαμε τις διακοπές μας, όλοι μας. Και μπορεί να τις χάσαμε, γιατί εμείς που ασχολούμαστε με την ΕΟΠΕ δεν κάνουμε καν διακοπές. Αυτό το κάναμε για έναν λόγο. Θέλαμε την εντολή των σωματείων για να ξεκινήσουμε με νέα δεδομένα τη νέα χρονιά. Θεωρώ ότι θα ήμαστε πιο έμπειροι μετά από τα δύο χρόνια σαν διοίκηση με σχεδόν τα ίδια άτομα. Με την μόνη προσθήκη δύο νέων ατόμων. Οι Γιάννης Βέντρας και … που απέσυραν τις υποψηφιότητά τους ήταν σημαντικά στελέχη που είχαν βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια».

Αναφορικά με τον μέλλον ο κ. Ψαρουδάκης παρουσιάστηκε αισιόδοξος παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που συνεχίζουν να υπάρχουν.

«Η οικονομική κατάσταση θα συνεχίσει να υπάρχει. Αλλά εμείς θα πρέπει να προσπαθούμε με κάθε τρόπο για το καλύτερο. Θεωρώ πως σιγά –σιγά έχουμε βρει το μέτρο που μπορούμε να βοηθήσουμε και να κάνουμε αυτά που πρέπει για την ΕΟΠΕ και για τα σωματεία. Για τις Εθνικές μας ομάδες, το Beach, την ανάπτυξη. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα γιατί έχουμε μια μεγάλη εμπειρία στην πλάτη μας τα τελευταία δύο χρόνια» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κρητικός παράγοντας.

Λάγιου : Ηχηρή απάντηση

Για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση η Βέρα Λάγιου κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές προτιμήσεις και με 175 σταυρούς βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα των μελών που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ.

Η εκπρόσωπος του Α.Κ. Ζωγράφου λίγο μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων μίλησε στο Greekvolley.com και σχολίασε την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν τα σωματεία στην διοίκηση Μαυρομάτη, αλλά και την δύσκολη συνέχεια…

«Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τα περισσότερα σωματεία δώσανε το παρόν στον Βόλο. Είναι πολύ σημαντικό γιατί δείξανε ότι όσοι ενδιαφέρονται και αγαπάνε το βόλεϊ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μετακινηθούνε και εκτός Αθήνας. Παράλληλα δόθηκε μια ηχηρή απάντηση για το έργο που γίνεται στην Ομοσπονδία τα τελευταία δύο χρόνια. Πιστεύω πως από εδώ και μπρος ξεκινά η μέρα που θα μπορέσουμε να δώσουμε αυτό που πρέπει στο βόλεϊ» τόνισε η κα. Λάγιου και συμπλήρωσε «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και τρικλοποδιές σε αυτά τα δύο χρόνια. Τώρα όμως σιγά -σιγά ανοίγει ο δρόμος και θα φέρουμε σε πέρας το έργο που μας έχει αναθέσει η μεγαλύτερη πλειοψηφία των σωματείων. Αυτή η επανεκλογή μας δίνει θάρρος και κουράγιο γιατί είδαμε πως τα σωματεία πιστεύουν σε εμάς. Ότι η δουλειά που κάναμε τα δύο αυτά χρόνια δεν πήγε στον βρόντο. Η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη. Οι μέρες και οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά όλοι μέσα στο Διοικητικό συμβούλιο έχουμε όρεξη για δουλειά και κυρίως να δικαιώσουμε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν».

Χατζηπαναγιώτου : Δικαίωση των αγώνων

Doulias-xatzhpanagiotouΑπό την πλευρά του ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου έχοντας δώσει την δική του «μάχη» στην Θράκη και τον Έβρο, εμφανώς ικανοποιημένος μετά το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε στο Greekvolley.com «Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν μια δικαίωση των αγώνων και της δουλειάς που έκανε η διοίκηση της Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της Αχιλλέας Μαυρομάτης. Παράλληλα η επιλογή στήριξης προ την Περιφέρεια, με αγώνες και εκδηλώσεις όπως η Γενική Συνέλευση του Βόλου, δικαίωσε περίτρανα τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου