Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

 
«Ο εκπρόσωπος του Κολλεγίου Αθηνών και αυτόκλητος επικεφαλής μιας κίνησης, η οποία δεν έχει εκπροσώπους σωματείων ως μέλη, δυσκολεύεται να κρύψει τον εκνευρισμό του, αλλά και τον πανικό του, αφού όπως αποδεικνύεται είναι ακόμη και τώρα απροετοίμαστος για τις εκλογές της Ομοσπονδίας με τις οποίες ασχολείται αποκλειστικά τους τελευταίους 6 μήνες.

Όμως μέσα στο παραλήρημα του τουλάχιστον αποδέχεται:

Πρώτον, ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν απολύτως νόμιμα χρονικά κι ας προσπερνάει επιδεικτικά το γεγονός ότι θα γίνει σε τόπο που θα διευκολύνει τη μετακίνηση σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα.

Δεύτερον, αναγνωρίζει ότι δεν είναι έτοιμος, τη στιγμή που όπως ισχυρίζεται στην περιοδεία του (όπου συνοδευόταν από ένα στέλεχος της κίνησής του) τα σωματεία τον αποθέωναν.

Ζητούμε συγγνώμη που δεν ρωτήσαμε τη γνώμη του για το πού και πότε θα γίνουν οι εκλογές.

Ζητούμε συγγνώμη που επιλέξαμε ως τόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης τον Βόλο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη της Ελληνικής περιφέρειας και δεν θα αλλάξουμε πολιτική, όσες αγωγές κι αν στείλει.

Ζητούμε συγγνώμη που αποφασίσαμε να τελειώνουν γρήγορα οι αστειότητες στο βόλεϊ, γιατί πρέπει επιτέλους το άθλημα να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του στην πιο κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Είμαστε βέβαιοι, όμως, ότι τα σωματεία θα δώσουν σε όσους οραματίζονται στη ζωή τους μόνο καρέκλες, την απάντηση που τους αρμόζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου