Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

«Σπατάλη εκατομμυρίων και έλλειψη δημοκρατίας»

Τα 20 μέλη της σημερινής διοίκησης της ΕΟΠΕ με κοινή ανακοίνωση τους θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση του Αχιλλέα Μαυρομάτη ενόψει των εκλογών της 1ης Σεπτεμβρίου, κατηγορούν τις προηγούμενες διοικήσεις (φωτογραφίζουν τις διοικήσεις Προσαλίκα, Μπελιγράτη) για «σπατάλη εκατομμυρίων Ευρώ και «έλλειψη δημοκρατίας» κι εκφράζουν την άποψη πως «η προσπάθεια εξυγίανσης πρέπει να συνεχιστεί»...
H ανακοίνωση των μελών της ΕΟΠΕ:
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Μαυρομάτη για την Προεδρεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας και ξεκινά μια νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια.
Εμείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, τα τελευταία δύο χρόνια συμπορευτήκαμε και αντιμετωπίσαμε μαζί αφενός τα τεράστια εμπόδια που έβαλε η προηγούμενη Διοίκηση της Ομοσπονδίας λίγες μέρες πριν από την παραίτησή της, την έλλειψη διαφάνειας και δημοκρατίας που επικρατούσε στη λειτουργία της Ομοσπονδίας και αφετέρου τη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ τα οποία διαχειρίστηκαν οι προηγούμενες διοικήσεις. Όλα αυτά μέσα σε οικονομικές συνθήκες πρωτόγνωρες για την ελληνική κοινωνία.
Δώσαμε τη μάχη της επιβίωσης της Ομοσπονδίας, με στόχο τη στήριξη των σωματείων, που αποτελούν το κύτταρο του αθλητισμού. Λειτουργήσαμε με δημοκρατία και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της ομοσπονδίας (ΔΣ, Επιτροπές, ΓΣ). Πήραμε αποφάσεις που βοηθούν την ανάπτυξη του αθλήματος και βοηθούν τα Σωματεία να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.
Σήμερα πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί.
Για το λόγο αυτό θέτουμε τον εαυτό μας στη διάθεση του Αχιλλέα Μαυρομάτη έτσι ώστε, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης κρίνεται απαραίτητο, να στηρίξουμε την προσπάθεια εξυγίανσης και ανάπτυξης του αθλήματος που υπηρετούμε.

Τα μέλη του ΔΣ ΕΟΠΕ:
Γιάννης Στουραϊτης Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
Κωστής Ψαρουδάκης Ο.Π. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Παναγιώτης Σιδέρης Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ
Σοφία Πική ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Ανδρέας Βαλσαμής ΈΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
Απόστολος Βέτσας ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2004
Κωνσταντίνος Βλάσσης Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80
Χρήστος Βογιατζής Σ.Π.Α ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Γιώργος Διονάς ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
Κωνσταντίνος Κυριάκου Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Βαρβάρα Λάγιου Α.Κ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Γιώργος Μανωλόπουλος Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αναστάσιος Πέτκος Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ
Δημήτρης Ράπτης Α.Ο.Ν.Σ. Ο ΜΙΛΩΝ
Αθανάσιος Ρέρρας Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Χρήστος Σύλλας Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ
Παναγιώτα Τουρσούγκα Α.Ο.Ν. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Νεκτάριος Χαλβατζής Α.Ο.Π. ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ
Παναγιώτης Χρυσοχόου Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου