Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

«Ίδιος δικηγόρος με Ντεμπούρ και Ρουμελιώτη»

Ο ταμίας της ΕΟΠΕ Ανδρέας Βαλσαμής εκφράζει μέσω του gazzetta.gr την απορία του αναφορικά με το ότι δικηγόρος στην υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων της Κίνησης VOLLEY2012 κατά της ΕΟΠΕ ήταν ο ίδιος με τις υποθέσεις Ντεμπούρ και Ρουμελιώτη κατά της Ομοσπονδίας.
Την Δευτέρα και αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής με τα ασφαλιστικά μέτρα της πλευράς Μελισσουργού κατά της ημερομηνίας, αλλά και τον τόπο των εκλογών, θα μπούμε στην τελική ευθεία πριν τα σωματεία προσέλθουν το Σάββατο (1/9) στις κάλπες για να αναδείξουν τη νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ.
Χθες υπήρξε η συζήτηση των ασφαλιστικών που για χάρη της Κίνησης VOLLEY2012, είχαν καταθέσει οι εκπρόσωποι των ΓΕΑ και Ρέντη, με το Πρωτοδικείο να δίνει διορία μέχρι την Τετάρτη για να κατατεθούν τα υπομνήματα.
Όπως αναφέραμε την Κίνηση VOLLEY2012 εκπροσώπησαν τα συγκεκριμένα σωματεία των οποίων οι εκπρόσωποι βρίσκονται και στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μελισσουργού, ενώ από πλευράς ΕΟΠΕ ήταν ο ταμίας Ανδρέας Βαλσαμής. Επικοινωνώντας μαζί του για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι με τα ασφαλιστικά ενόψει των εκλογών, δεν μας έκρυψε την έκπληξή του για την νομική εκπροσώπηση που είχαν τα δύο σωματεία.
Συγκεκριμένα δικηγόρος των ΓΕΑ και Ρέντη ήταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρισκόταν απέναντι από την ΕΟΠΕ όντας νομικός εκπρόσωπος και της Ολλανδικής εταιρίας Ντεμπούρ, με την οποία η κόντρα της Ομοσπονδίας ήταν μεγάλη, σε σημείο να κινδυνέψει ακόμα και με κλείσιμο, καθώς είχε επιτευχθεί το μπλοκάρισμα της επιχορήγησης από την ΓΓΑ. Επίσης όπως είχε δηλώσει και ο διεθνής διαγώνιος, θα ήταν δικηγόρος και του Νίκου Ρουμελιώτη στο θέμα που είχε προκύψει με την τιμωρία του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λόγω των γνωστών δηλώσεών του.
Ο κύριος Βαλσαμής ανέφερε για το θέμα: «Πραγματικά είναι απορίας άξιο το γεγονός αυτό. Το να βλέπεις δηλαδή τον ίδιο δικηγόρο για τα ασφαλιστικά, με αυτόν που υπήρξε στην υπόθεση Ντεμπούρ, αλλά και του Νίκου Ρουμελιώτη και το θέμα που είχε προκύψει με τις δηλώσεις του και την τιμωρία, όπως είχε αναφέρει και ο παίκτης. Και οι δύο προηγούμενες υποθέσεις, ήταν σημαία για την πλευρά του Γιώργου Μελισσουργού κατά της διοίκησης της ΕΟΠΕ και μάλιστα είχαν πάρει πολύ μεγάλη έκταση και από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Φυσικά και δεν υπονοώ τίποτα και μπορεί όντως τυχαία να είναι και στις τρεις περιπτώσεις ο ίδιος δικηγόρος, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μας προκάλεσε έκπληξη, ενθυμούμενοι και τον... πόλεμο που είχε ξεσπάσει εναντίον της διοίκησης και τις ανακοινώσεις Μελισσουργού, τόσο για το θέμα της Ντεμπούρ, όσο και για το θέμα του Ρουμελιώτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου