Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

 

«Αιώνια» μάχη με… ελεύθερη είσοδο για τις γυναίκες

 
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του ντέρμπι της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα στο Μετς με ώρα έναρξης στις 17:15 (τηλεοπτική κάλυψη από το σπορ+) και παρουσία 700 θεατών.

Το πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα οριστικοποιήθηκε ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων, της ΓΓΑ, της αστυνομίας και της Ε.Ο.ΠΕ. και ουσιαστικά η μοναδική διαφορά σε σχέση τον μεσοβδόμαδο αγώνα Κυπέλλου στο Ρέντη είναι ότι θα επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος στις γυναίκες. Επίσης, ως επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας, αποφασίστηκε η κάτω κερκίδα του αγωνιστικού χώρου να παραμείνει κλειστή κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Από την πλευρά του γηπεδούχου Παναθηναϊκού, το «παρών» στη συνάντηση έδωσε ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος, από τον Ολυμπιακό ο Νίκος Μαντούβαλος, η Χριστίνα Ζώτου ως υπεύθυνη της Αθλητικής Εγκατάστασης του Μετς, εκ μέρους της ΓΓΑ παραβρέθηκε ο Βασίλης Ντάκουρης, την Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών εκπροσώπησε ο Παντελής Θεοδωρόπουλος και την Ε.Ο.ΠΕ., ο διευθυντής της Ομοσπονδίας, Χάρης Σπηλιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου