Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ

Αγαπητέ  κύριε  Κασαμπαλή, θα σας απαντήσω  σε δυο γραμμές  για την επιστολή την οποία στείλατε στην ΕΟΠΕ και συγχρόνως και σε όλα τα site & BLOGS,  που να προβάλουν να σου απαντήσουν αφού τα αρπακτικά κατά τις ΕΟΠΕ νομίσουν ότι με αυτόν τον τρόπο πληγώνουν το προφίλ της.

Είναι λάθος σας να σας χρησιμοποιούν άνθρωποι όπως είναι¨
α) ο Κουμπλης που μπορεί να είναι Θρύλος του Ελληνικού Βόλεϊ όμως δυστυχώς δεν ήξερε που να σταματήσει και ήθελε την Εθνική Εφήβων, την στιγμή που δεν έχει προπονήσει έφηβους από το 1977!!!!! μόνο και μόνο να δουλέψει όπως λέει και  έχει μείνει από δουλειά, και φυσικά το μόνο προσόν που του έχει μήνη  είναι ο  εγωισμός και το προφίλ Λούζερ. Ρωτήστε   και του καημένους τους παράγοντες που τα τελευταία χρόνια τον είχαν προπονητή να σου πουν τους <<καημούς>> τους.
β) ο Μουστακιδης που βλέποντας προπονητή τον Δημητριάδη στη Εθνική Παίδων   τα έχει πάρει με αποτέλεσμα να προσπαθεί να αλλάξει  όλη την δομή, και τον προγραμματισμό τις ΕΟΠΕ για να βολευτεί, στα πάντα και με τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ ότι δεν στέλνει τα παιδιά του Εθνικού στη Εθνική Παιδων,   αυτά τα  ρώτησε?.
Έτσι πλέον αφού τον έχουν χαρακτηρίσει γραφικό έβαλε εσάς να γράψετε ότι τα παιδιά του Εθνικού  τιμωρούνται έλεος.
Γιατί τις άποψη σας δεν τις μεταφέρατε  μέσω του ΣΕΠΠΕ που από ότι ξέρω έχει θεσμικό ρόλο στη ΕΟΠΕ και μέλος σας είναι στη  Επιτροπή ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου