Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η ΕΟΠΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

Ο   Προσαλίκας είναι πρώην πρόεδρος  έστω και 18 μήνες  στην ΕΟΠΕ και έχει όλα τα προνόμια που μπορεί να έχει  και ο Μπελιγρατης.
Ο  Μελισσουργός  ήταν προσωρινός Πρόεδρος επειδή το ήθελε ο Αχιλλέας , μετά από απόφαση δικαστηρίου, ο οποίος έχει καταθέσει ασφαλιστικά μετρά (που εκκρεμούν μέχρι και σήμερα)  εναντίον τις ΕΟΠΕ και να αποκαλείτε και  πρόεδρος ντροπή, δεν ξέρετε που μπορεί να το φτάσετε το μέτρο .
Η διοίκηση  του Μαυρομάτη  δεν φοβάται κανένα, εκτός τα σωματεία τα οποία και τον έχουν εκλέξει, και μαθαίνουμε ότι είναι ευχαριστημένα σήμερα, απεναντίας όταν θα μάθετε σύντομα τα έργα και τις ημέρες  των δυο κυριών και τις παρέα τους, τότε και εσείς που τους στηρίζεται θα δούμε πως θα αντιδράσετε, η  θα τα κάνετε γαργάρα γιατί εμπλέκονται διάφορα πρόσωπα του περίγυρου  σας.
θα προσπαθούμε να τους βλέπουμε με το κιάλι στις δημόσιες   εμφανίσεις.

2 σχόλια:

  1. Αμάν πια με αυτά τα ορθογραφικά λάθη. Τόσα πολλά; Μα τόσα; Τέτοια αγραμματοσύνη... και θέλουν κάποιοι να γράφουν και άρθρα στα μπλοκ... Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κύριε Νικολούζο,

    Η επανεμφάνισή σας μέσω του νέου σας blog “VolleyNews11”, και μετά τη διακοπή του προηγούμενού σας blog “volleyland”, δεν θα ενοχλούσε κανέναν (δημοκρατία έχουμε), αλλά ελπίζαμε ότι αφ’ ενός θα σταματάγατε να γράφετε ανακρίβειες και αφ’ ετέρου θα χρησιμοποιούσατε τον αυτόματο διορθωτή ορθογραφίας στα κείμενά σας…

    Το να κάνετε κριτική με τεκμηριωμένα επιχειρήματα και αποδείξεις είναι θεμιτό. Το να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα είτε με προφανή ψέματα, είτε με επιλεκτική παρουσίαση απόψεων ή γεγονότων, δεν είναι θεμιτό.
    Το μόνο που θα πετύχετε είναι να ξαναδημιουργήσετε μία μεγάλη πόλωση, πράγμα επιζήμιο για το βόλεϊ.
    Εκτός και αν έχετε «διαπιστώσει» ότι η νυν διοίκηση τα κάνει όλα καλά, και ότι οι διαφωνούντες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για το μέλλον του Ελληνικού βόλεϊ, οπότε εσείς αναλαμβάνετε εκ νέου το ρόλο να στηρίξετε αυτούς που αφού σας χρησιμοποίησαν, μετά σας πέταξαν… Έχουμε τρελαθεί στις κωλοτούμπες !!!

    Όποιος πάντως και αν είναι ο λόγος της επανεμφάνισής σας, καλό θα είναι να γράφετε μόνον αλήθειες και πραγματικά γεγονότα, και όχι να βγάζετε χολή, εμπάθεια και προφανείς ανακρίβειες.

    Υ.Γ.
    Όσο για την ατυχή σας αναφορά στους κ.κ. Προσαλίκα και Μελισσουργό, σας υπενθυμίζουμε ότι τον μεν Προσαλίκα τον πολεμήσατε με κάθε τρόπο, ο δε Μελισσουργός, είτε σας αρέσει, είτε όχι, είναι νόμιμα εκλεγμένος ως αποτέλεσμα των εκλογών του 2008 κατ’ αρχήν ως Α’ Αντιπρόεδρος, και μετά ως Πρόεδρος εκλεγμένος από το ΔΣ της ΕΟΠΕ στις 14.5.2010.
    Μετά την παραίτησή του από τη νόμιμα εκλεγμένη Προεδρία της ΕΟΠΕ, παρέμεινε ως πρόεδρος ΚΑΙ της Υπηρεσιακής Διοίκησης μέχρι το κατάπτυστο ΔΣ της 7.7.2010, όπου ο δικός σας Μαυρομάτης και η Καλουδιώτη και όλοι οι υπόλοιποι, εξετέθησαν ανεπανόρθωτα!...
    Αυτά προς το παρόν αν σας ενδιαφέρει η ΑΛΗΘΕΙΑ, και περιμένουμε να επανορθώσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή