Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Λύθηκε η συνεργασία με Καπράρα

 
 
O Τζιοβάνι Καπράρα ταξίδεψε στην Αθήνα για την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με το προπονητικό τιμ των εθνικών ομάδων γυναικών-νεανίδων-κορασίδων (Οικονόμου, Ρούση, Φλώρο, Μπαρζούκα), ωστόσο πριν τη σύσκεψη έθεσε ζήτημα λύσης της συνεργασίας του με την εθνική ομάδα γυναικών και είχε για το λόγο αυτό συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε πως για καθαρά οικογενειακούς λόγους δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως προέβλεπε η συμφωνία και η ομοσπονδία, δείχνοντας κατανόηση, αποδέχτηκε το αίτημά του.

Αμέσως μετά, ο Καπράρα προέβη στην εξής δήλωση: «Με μεγάλο αίσθημα λύπης δεν μπορώ να συνεχίσω από τη θέση του προπονητή στην εθνική ομάδα γυναικώ της Ελλάδας για οικογενειακούς -και μόνο- λόγους. Η θέση της συζύγου μου στην εθνική βόλεϊ της Κροατίας με οδηγεί στο να μην συνεχίσω να δουλεύω στην ελληνική ομοσπονδία. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να βρίσκομαι κοντά στην εξάχρονη κόρη μου στη διάρκεια των διακοπών.

Δεν θα αναλάβω καμία άλλη εθνική ομάδα, αλλά και σύλλογο εκτός Ιταλίας, όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη για τη συνεργασία μας μέχρι στιγμής. Θα είμαι στη διάθεση της ομοσπονδίας και των τεχνικών της όποτε αυτό ζητηθεί. Εύχομαι την καλύτερη αθλητική παρουσία στην εθνική γυναικών και ελπίζω να είμαι ο πρώτος της οπαδός στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε δύο χρόνια».

Για την αντικατάσταση του Τζιοβάνι Καπράρα θα εισηγηθεί η επιτροπή εθνικών ομάδων και θα αποφασίσει το ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου