Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Αιρετικά 10 του Ασήμιου Νερατζίδη

''Ο γραφικός του χωριού''
Εμφανίστηκε ο κληρονόμος για μια ακόμη φορά με επιστολή του που δεν λέει απολύτως τίποτα.
Το μόνο που είναι πλήρως κατανοητό είναι το όνομα του στο τέλος της επιστολής και η αγωνία του
να δείξει ότι ηγείται μιας αντιπολιτευτικής τάσης μέσα στην ομοσπονδία.
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος τον όρισε εκπρόσωπό του και με ποιο δικαίωμα σφετερίζεται τις αγωνίες κάποιων σωματείων για το αύριο του Ελληνικού βόλεϊ.
Ασχοληθήκαμε μαζί του γιατί προκαλεί γέλιο η γραφικότητα του και η επιμονή του να τον αποκαλούν πρόεδρο αλλά όλα έχουν και κάποιο όριο...
Δεν υπάρχει κανένας κοντά του να τον μαζέψει για να μην καταντήσει σαν τους γραφικούς που κυκλοφορούν στους δρόμους του Μανχάταν και αναγγέλλουν ότι είναι προφήτες και οι σωτήρες του κόσμου!
Βέβαια έχει βρει κάτι πεινασμένους που χάσανε το μηνιαίο 500αρικάκι από τις επιτροπές και του φουσκώνουν το κεφάλι το γεγονός αυτό του επιδεινώνει την κατάστασή και ο άνθρωπος βρίσκεται ένα βήμα από το ΔΑΦΝΗ.
Υγ1. Προς Θεσσαλονικιό πεινασμένο 1. : μέσα στην εβδομάδα θα ασχοληθώ μαζί σου για να μάθουν όλοι πόσα έπαιρνες κάθε μήνα από την ΕΟΠΕ και τα σωματεία να καταλάβουν τον ρόλο σου. Όχι ότι δεν τον ξέρουν αλλά μετά να δω με τι μούτρα θα κυκλοφορείς.
Υγ2. Προς Θεσσαλονικιό πεινασμένο 2: εσύ πριν κάνεις τον Θεσσαλονικάρχη κοίτα να μαζέψεις τα του οίκου σου αφού δεν μπορείς να περάσεις ούτε έξω από τα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου