Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Αιρετικά 8 του Ασήμιου Νερατζίδη

Έδωσε το σύνθημα ο έχων το κληρονομικό χάρισμα
Ο συγκλητικός έδωσε το σύνθημα για να δημιουργηθεί νέο μπάχαλο στα πρωταθλήματα.
Όπως έχουμε ξαναγράψει κίνητρο του ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ είναι η καρέκλα και η εξουσία που δίνει το άψυχο αντικείμενο και όχι η αγάπη του για το άθλημα.
Χωρίς δισταγμό και αφού πρωτύτερα έπεσαν στο κενό οι παροτρύνσεις της έμμισθης αυλής στους διαιτητές για να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, το τελευταίο 24ωρο βιώνουμε μια νέα επίθεση.
Σειρά έχουν τα σωματεία και οι παράγοντες που ανερυθρίαστα τους προτείνουν να αποσυρθούν από τα πρωταθλήματα.
Σκοπός της αυλής του ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ είναι να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μπάχαλο και αναστάτωση στα πρωταθλήματα για να μπορούν να βγουν και πανηγυρίσουν ότι η νυν διοίκηση της ΕΟΠΕ διέλυσε τα πρωταθλήματα και πρέπει να αποχωρήσει.
Δεν τους ενδιαφέρει το κακό που θα κάνουν στο άθλημα που φυσικά είναι μεγαλύτερο από τους ποταπούς στόχους τους.
Βγήκαν όλοι οι ντελάληδες του συγκλητικού τσιφλικά κληρονόμου και προτρέπουν τα σωματεία να αποσυρθούν αλλά τον ρόλο τους τον έχουν καταλάβει πλέον όλοι οι σώφρονες παράγοντες και η προσπάθεια τους θα πέσει για άλλη μια φορά στο κενό.
Η ΕΟΠΕ ζήτησε στην ουσία κάθε σωματείο να αναλάβει την διαιτησία που τον χρόνο δεν ξεπερνά τα 700 ευρώ για την Α2 γυναικών και την Β εθνική αντρών.
Στην σημερινή οικονομική κατάσταση το ποσόν δεν είναι αμελητέο αλλά είναι μια νέα πραγματικότητα που θα βιώνουν τα σωματεία έτσι και αλλιώς από δω και στο εξής με όποια διοίκηση και αν ήταν στην ΕΟΠΕ.
Οι ομάδες που εκπροσωπεί ο κληρονόμος και οι γύρω από αυτών θα κατεβάσουν τις ομάδες τους κανονικά αλλά προτρέπουν όλους τους άλλους να μην κατέβουν.
Είπαμε στις φλέβες τους ισχυρίζονται ότι κυλάει γαλάζιο αίμα και δεν είναι σαν όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.
Από σήμερα τα άρθρα θα δημοσιεύονται και στο volleytree αλλά και σε οπουδήποτε άλλο blog προβάλει την αλήθεια και δεν λαμβάνει μέρος στα παιχνίδια του τσιφλικά κληρονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου