Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Αιρετικά 5 του Ασήμιου Νeρατζίδη


Μέσα Οκτωβρίου και τα πρωταθλήματα δεν έχουν αρχίσει, λόγω κυρίως των μεγάλων οφειλών που υπάρχουν εδώ και χρόνια στους διαιτητές.
Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως έφτασε το χρέος στις 800.000 ευρώ περίπου!
Η Ε.Ο.ΠΕ χρωστάει στους διαιτητές από την αγωνιστική περίοδο του 2006 - 07 και δώθε με αποκορύφωμα το χρέος να μεγαλώνει όταν ''οι αγελάδες ήταν παχιές'' κατά την διοίκηση Προσαλίκα.
Τις καλές οικονομικά εποχές που η διοίκηση ''των φίλων του βόλεϊ'' διαχειρίστηκε το εξωφρενικό ποσό περίπου των 14.000.000 ευρώ κατάφερε να βάλει μέσα το ταμείο της ομοσπονδίας 1.500.000 ευρώ από τα οποία τα 350.000 ευρώ είναι προς τους διαιτητές.
Στην σημερινή οικονομική ολέθρια κατάσταση που ζει η χώρα μας καλείται η διοίκηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη να λύσει το πρόβλημα και να βγάλει το βόλεϊ από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει.
Πραγματικά χρειάζεται τόλμη και είμαι σίγουρος ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν με αμοιβαία κατανόηση και από όλες τις πλευρές, διαιτητές – ομοσπονδία – σωματεία.
Η λύση του προβλήματος θα είναι μια επιτυχία του αθλήματος και των ανθρώπων που έχουν στα χέρια τους το άθλημα.
asimios neratzidis

1 σχόλιο:

  1. Οι διαιτητες θελουν τα δεδουλευμενα απο το 2006, και θα τα παρουν. Τα οδοιπορικα των ομαδων απο το 2006 ποτε θα τα παρουμε; Η ΕΟΠΕ ζηταει απο τα σωματεια να βρουν λεφτα και για τους διαιτητες απο την τσεπη τους η απο χορηγους ενω η ιδια περιμενει λεφτα απο το κρατος. Ωραια διαχειριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή