Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

''Αιρετικά'' του Ασήμιου Νερατζίδη

Έγινε η '' στάση του Ρουμελιώτη'' όπως λέμε η΄' η στάση του Νίκα''.
Όχι δεν έχει καμία σχέση με την στάση Κολιάτσου, έχει όμως σχέση με το κολατσιό των κονδυλοφόρων.

Των γνωστών εργολάβων της δημοσιογραφίας που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκτελέσουν τις εντολές του κουκουλοφόρου αφεντικού τους (με το κληρονομικό χάρισμα).
ακολουθούν το δόγμα '' πας εχθρός του εχθρού μας, σύμμαχος δικός μας''.
Στα πλαίσια αυτού του ''πολέμου'' ο στρατηγός έχει λουφάξει και εμφανίζεται μόνο όταν το επιτρέψουν οι '' υπεύθυνοι κινδυνολογίας'' και πάντα χωρίς προτάσεις.
καλά που χωράει 2 μέτρα 'παλικάρι' κάτω από τις φούστες σας;
τόσο μεγάλες είναι;
ο στρατηγός του γλυκού νερού με το κληρονομικό χάρισμα και τον άσβεστο πόθο για την κατάκτηση της εξουσίας κατέστρωσε το σχέδιο για την άλωση της καρέκλας.
Απλό στην σύλληψη του , χιλιοφορεμένο με βήματα μετρημένα.
συνεργάστηκε με όλους (πολλούς τους προέτρεψε να κάνουν κατασχέσεις για να πάρουν τα λεφτά ους) για τον οικονομικό στραγγαλισμό της ομοσπονδίας και κατά επέκταση των σωματείων μέσω των κατασχέσεων.
Ύστερα προσπάθησε να ξεσηκώσει ους παίκτες της Εθνικής με μπροστάρη τον ρουμελιώτη (τόπος καταγωγής) αρχηγό και να δημιουργήσει πρόβλημα αντίστοιχο  στην Εθνική γυναικών, εξαγοράζοντας ''Κουτο μα τον άδη'' παράγοντα θέλοντας να οδηγήσει στην άβυσσο το Ελληνικό βόλεϊ.
Και τώρα που ο παράγοντας στην εξορία στάλθηκε και οι πρωταίτιοι τιμωρία δέχτηκαν, ανέλαβαν '' δουλεία'' να εκτελέσουν οι κονδυλοφόροι της συμφοράς.
Το αφεντικό τους έστησε μαγαζί γωνία μα δεν θα τους μείνει μία!
το αφεντικό να είναι καλά και το βόλεϊ δεν μας νοιάζει.
τι και αν είναι ανίκανος αφού έχει το χρήμα που σκορπά, αυλικούς να εξαγοράσει και να γεμίσει την αυλή με κάθε λογής ''πραμάτια'' (τελευταίως την ονόμασε ομάδα εργασίας) 
στον αγώνα αυτόν συστρατεύθηκαν πικραμένοι, πεινασμένοι και άλλοι ΄...μένοι, άλλοι γιατί χάσανε την μάσα και άλλοι γιατί χάσανε τα οφίτσια αλλά όλοι μαζί έχουν σύνθημα 'έμεις θα σώσουμε το βόλεϊ.
είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν με τα άρθρα τους κάθε φορά που απειλείται η ομοσπονδία με κατάσχεση και τα σωματεία δεν θα πάρουν χρήματα αφού τους ενδιαφέρει να πέσουν σε οικονομικό αφανισμό τα σωματεία ώστε να έρθουν με ένα ψίχουλο και τρεις υποσχέσεις να τους κάνει έρμαια των επιθυμιών του.
συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου