Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Αιρετικά 4 του Ασήμιου Νερατζίδη


Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και οι Έλληνες βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση με τα απανωτά κτυπήματα που δέχονται καθημερινά, το βόλεϊ δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του.
Με την εκταμίευση των 3.500.000 ευρώ για τα Ολυμπιακά έργα κλείνει ένα πρόβλημα που ταλάνισε το άθλημα την τελευταία επταετία.
Με την συνετή διοίκηση που έγινε τον τελευταίο χρόνο μαζεύτηκαν τα έξοδα και ίσως είναι η πρώτη φορά που το ισοζύγιο εσόδων εξόδων είναι θετικό.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να υπολογίσουμε ότι το ισοζύγιο θα ήταν πραγματικά θετικό αν δεν υπήρχε στην μέση η κατάσχεση από τα Ολυμπιακά έργα.
Λειτούργησε μια ομοσπονδία με μόνο 300.000 ευρώ για το πρώτο 9αμηνο του 2011.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχε βάλει λουκέτο και όμως άντεξε πραγματοποιώντας όλα τα πρωταθλήματα καθώς και τα τουρνουά beach volley το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Για να γίνει μια απλή σύγκριση, η ''τεχνοκρατική'' διοίκηση Προσαλίκα ( με τον Μελισσουργό αντιπρόεδρο) στους 18 μήνες που διοίκησε, είχε έσοδα από το κράτος πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ και δεν κατάφερε να μειώσει το χρέος ούτε ευρώ.
Η διοίκηση Μαυρομάτη (με τον Ψαρουδάκη αντιπρόεδρο ) και με έσοδα 3.000.000 ευρώ από τακτική επιχορήγηση περίπου (όταν τα πάρει) θα έχει μειώσει το χρέος κατά πολύ σε σχέση με τα χρήματα που διαχειρίστηκε .
Παρ όλα αυτά έχει την αυθάδεια – γιατί περί αυθάδεια πρόκειται – ο Μελισσουργός να καταγγέλλει τον Ψαρουδάκη για αδιαφανείς διαδικασίες.
Όπως λέει και ο πάνσοφος λαός μας ' στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό' .
Μπορεί να μας απαντήσει ο έχων το κληρονομικό χάρισμα που πήγαν τα λεφτά; οέο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου