Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Αιρετικά3 του Ασήμιου Νερατζίδη


Το melissourgos.gr συνεχίζει ακούραστο το έργο του να προβάλει κάθε φωνή αντίθετη προς την ομοσπονδία και αν είναι φωνούλα τότε οι ειδικοί ''ηχολήπτες'' κονδυλοφόροι αναγκάζονται να της δώσουν μπάσο και να την κάνουν στεντόρεια.
Θα μου πει κάποιος ιδιωτικό είναι ότι θέλει γράφει, θα συμφωνούσα μαζί του αν δεν έγραφαν δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ που έχουν υποχρεώσει να παρουσιάζουν την είδηση ή να κάνουν κρητική σε κόσμια πλαίσια και όχι αλαλάζοντας κατασκευάζοντας ειδήσεις που ακόμα και αν αποδεχτούν ψευδείς δεν αποκαθιστούν την αλήθεια.
Βέβαια ο ιδιοκτήτης έχει τον πρώτο λόγο αλλά μην μας το παρουσιάζουν και σαν αντικειμενική ιστοσελίδα που αγαπάει και προωθεί το βόλεϊ, όχι βέβαια ότι δεν έχει γίνει ξεκάθαρος ο ρόλος τους και στον τελευταίο παράγοντα.
Ο στρουθοκαμηλισμός που ακολουθούν εκθέτει τους ίδιους.
Το να ψάχνουμε ευκαιρίες για να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά σίγουρα δεν είναι αυτός ο ρόλος των δημοσιογράφων.
Όσο για τον ρόλο του τέως, τι να πούμε;
Πάντα είχε λατρεία στα μικρόφωνα και πάντα ήθελε να παίξει ένα ρόλο ρυθμιστή αλλά οι πρώην συνεργάτες του ξεχνάνε ότι αυτός μαζί με το άλλο τους αφεντικό (τον χρηματιστή του βόλεϊ ) είναι η αιτία των προβλημάτων που προσπαθεί να λύσει η νυν διοίκηση.
Παιδιά των ξεχάσατε μια δήλωση παρακαλώ γρήγορα από τον άνθρωπο που θα απογείωνε το βόλεϊ ή αυτό δεν βολεύει τον κοκκινοτρίχη;
Σας έχει απαγορεύσει να αναφέρετε και το όνομα του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου