Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΣΠΕΠ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Πρωταθλήτρια η Παναχαϊκή

Πρωταθλήτρια η Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκή γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 120α γενέθλια της κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΠΕΠ και πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Στον τελικό που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία, η Παναχαϊκή νίκησε την ΓΕ Μεσσηνίας με 3-1 (12-25, 25-18, 25-23, 25-23)...
Στο 1ο σετ η ΓΕΜ προηγήθηκε 11-4 και με κορυφαίο τον Πατσέλη η ομάδα της Καλαμάτας πήρε το σετ εύκολα 25-12. Στο 2ο σετ και πάλιη ΓΕΜ προηγήθηκε 9-4, αλλά από εκεί και πέρα η Παναχαϊκή βρήκε ρυθμό και με κορυφαίους τους Μαυραγάνη, Καραμπέρη, Ναραζάνι πέρασαν στην αντεπίθεση και έφτασαν στη νίκη.
Ο αγώνας είχε ένταση και μεταξύ γονέων των παικτών των δύο ομάδων, ενώ στο 3ο σετ ο αγώνας διακόπηκε μετά από κίτρινες κάρτες στον Μπλούκα και στον Δημητρακόπουλο. Στο (20-20) ο Μπακλέσης έδωσε λάθος θέσεις στην ΓΕΜ. Η προπονήτρια της ΓΕΜ Γεωργία Σουρή διαμαρτυρήθηκε έντονα, δέχτηκε παρατήρηση αλλά οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν και ο είδε την κίτρινη κάρτα ο Αντώνης Κάτσο και το σκορ έγινε 22-20 υπέρ της Παναχαϊκής.Στον πόντο κρίθηκε και το 4ο σετ και μετά το τέλος του οι πατρινοί πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους.
Διαιτητές: Μπακλέσης, Αντωνόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κοκόλας): Παυλόπουλος, Μαυραγάνης, Μπλούκας, Ναραζάνι, Καραμπέρης, Λιβάνης / Ανδρουτσόπουλος (λ), Πετούσης, Αλσάγιεντ, Μαυρογιώργης, Θώμος.
ΓΕΜ (Σουρή): Πατσέλης, Βλάσσης, Κλείδωνας, Αδαμόπουλος, Μπουρόλιας, Δημητρακόπουλος / Σμυρλής (λ), Μακρής, Κατσαρός, Κουτελάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου