Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αποστομωτικές απαντήσεις

 
Αποστομωτικές απαντήσεις στους ελάχιστους αμφισβητίες του έργου της διοίκησης Μαυρομάτη έδωσαν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.ΠΕ οι περισσότεροι εκπρόσωποι των σωματείων. Διαβάστε αναλυτικά τις τοποθετήσεις και τις απαντήσεις, καθώς και τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών…

Γιώργος Μελισσουργός (Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών)
«Ήμουν πρόεδρος της ομοσπονδίας για ένα επτάμηνο και έχω να απαντήσω στον κ. Μαυρομάτη πως ενώ είπε πως δεν θέλει να αναφερθεί στην προηγούμενη διοίκηση, την σπίλωσε με όσα είπε. Κάποιοι δεν θέλουν να λάβουν απαντήσεις και επιθυμούν την οπισθοδρόμηση. Εγώ σέβομαι τους νόμους και καταθέτω ένσταση πως η σημερινή ΓΣ είναι άκυρη καθώς είναι εκτός χρονικών προδιαγραφών που ορίζει το καταστατικό και ο αθλητικός νόμος. Ο κ. Μαυρομάτης είπε πως πρέπει να φτιάξουμε την εικόνα, αλλά πρώτα πρέπει να φτιάξουμε το ήθος μας.

Δεν είναι κάτοικος Αθηνών, όπως ορίζει το καταστατικό και έγινε πρόεδρος με τερτίπια που μπορεί να σταθούν σε δικαστήρια, αλλά ηθικά δεν στέκονται. Επίσης, ήταν έμμισθος νομικός εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ και εδώ υπάρχει εντονότατα ηθικό πρόβλημα. Εξάλλου, για τον δεύτερο αντιπρόεδρο υπάρχει πρωτόδικη απόφαση για φυλάκιση επτά μηνών για οφειλές προς παίκτες του βόλεϊ. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να έχουν ηθικό πρόβλημα; Υπάρχει αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων τους. Έχω στείλει τέσσερις επιστολές ζητώντας στοιχεία που δεν μου δόθηκαν ποτέ. Μάλιστα, η τελευταία, στις 30/3, όχι μόνο δεν απαντήθηκε, αλλά δεν πρωτοκολλήθηκε καν. Για αυτή τη δημοκρατία μας μίλησε ο κ. Μαυρομάτης. Τα λόγια είναι εύκολα, οι αποδείξεις μετράνε.

Για τις εθνικές ομάδες ζητήσατε βιογραφικά κι εσείς εμπιστευτήκατε το ένστικτό σας όπως σας είπε ο Στέλιος Καζάζης. Αποτύχατε πλήρως με την ελληνοποίηση της Μοντάνο και του Αγκάμεζ. Στην ανάπτυξη ήταν όλα σχεδόν έτοιμα και ακόμα ψάχνουμε το καλά κρυμμένο μυστικό σας. Για τις χορηγίες είναι εύκολη δικαιολογία να μιλάμε για δύσκολη περίοδο. Το αποτέλεσμα μετράνε και λένε πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή χορηγία. Η προηγούμενη διοίκηση είχε φέρει την Αρούτζι. Στο beach volley δίνεται 70.000 ευρώ, ένα ελάχιστο ποσό, για τις Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη που θα είναι η σημαία μας στο Λονδίνο και δίνεται ψίχουλα 10.000 στις άλλες ομάδες.

Για τα οικονομικά, μέσα σε οκτώ μήνες καταφέρατε να μειώσετε την επιχορήγηση και δεν άνοιξε ρουθούνι. Επίσης το μεγαλύτερο ψέμα το οποίο είπατε αφορά το Sport Camp. Ήσασταν μέλος του ΔΣ όταν είχε κερδίσει την αγωγή, αλλά ήσασταν απών γιατί μιλούσατε στο τηλέφωνο ή φεύγατε νωρίς. Ανατρέξτε στα πρακτικά και να ανακαλέσετε το μεγαλειώδες ψέμα. Είπατε ψέματα για τον διακανονισμό με την εφορία, οι διαιτητές είναι σε απεργία γιατί είναι απλήρωτοι και τα σωματεία δεν έχουν πάρει απολύτως τίποτα.

Δεν πληρώθηκαν οι μετακινήσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, ενώ στο ΔΣ συζητήθηκε να γίνει διακανονισμός με τα σωματεία για τα χρέη από το 2007, ενώ υπάρχουν οφειλές από το 2003, τις οποίες προφανώς θεωρείται πως παραγράφηκαν».

Στη δευτερολογία του, ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Αχιλλέας Μαυρομάτης είπε: «Λυπάμαι που αντί να κοιτάμε μπροστά και να εγκρίνουμε κανονισμούς μιλάμε για όλα αυτά. Αν θέλετε πηγαίνετε στα δικαστήρια. Δεν εισπράττω μετακινήσεις και η συμβολή μου είναι τεράστια στην οικονομία. Το μοντέλο διοίκησής μας δεν απαιτεί αυτοπρόσωπη παρουσία του προέδρου. Ήμουν έμμισθος στην ΕΣΑΠ και δεν το έκρυψα ποτέ. Γιατί δεν τα προσβάλατε; Γιατί δεν είναι παράνομα και ξέρετε πως θα χάστε στο δικαστήριο. Δείτε τις προεκλογικές δεσμεύσεις μου και πείτε μου ποια δεν τήρησα. Δεν είπα ότι το κριτήριο για τους προπονητές ήταν το ένστικτο μου. Στην ανδρών είχαμε πέντε πολύ καλούς και ισάξιους υποψήφιους. Για την Μοντάνο ας σταματήσει αυτή η ιστορία. Για ποια ελληνοποίηση μιλάμε με δεδομένο πως παίζει στην Κορέα και πρέπει να έρθει δύο χρόνια στην Ελλάδα για να παίξει χωρίς πενταπλούν από την Κολομβία. Ποια ελληνική ομάδα θα την φέρει εδώ χωρίς να παίξει στην Ευρώπη; Είπατε πως δεν υπήρχε αντίδραση για την επιχορήγηση. Δεν έμεινε αναπάντητη, απλά προτάξαμε τα λεφτά των ΤΑΠ και της Α2 ανδρών, προτάξαμε να δώσει την επιχορήγηση των σωματείων και να κλείσει το θέμα των έργων. Δεν βγήκαμε με πλακάτ στους δρόμους γιατί συζητάμε και είμαστε κοντά να πάρουμε τα λεφτά των έργων. Για το Sport Camp δεν αμφισβήτησα πως υπήρχε απόφαση ΔΣ, απλά έλειπα εκτός Ελλάδας. Αυτό που είπα είναι πως δεν υπήρχε αντίγραφο της αίτησης. Στα πρακτικά δεν προκύπτει με σαφήνεια τι είχε γίνει. Όταν προχωράς σε συμβιβασμό σημαίνει πως σταματάς την κατάσχεση. Το αυτονόητο δεν έγινε ποτέ. Η Μαρία Καλουδιώτη είπε κάτι σωστό. Το βόλεϊ τούς χρειάζεται όλους, αλλά να έχουν καλή διάθεση και όχι να βρίζουν».

Παναγιώτης Αθανασιάδης (Ερμής Δράμας)
«Αυτά που έλεγα για τον Μπελιγράτη, αυτά που κατηγορούσα τον Προσαλίκα και τον Μελισσουργό, για αυτά κατηγορώ και τον νέο πρόεδρο. Η επιχορήγηση δεν φτάνει ούτε για τα πρωταθλήματα. Ας βγει κάποιος να πει στα σωματεία πως δεν θα πάρουν τα οφειλόμενα, αλλιώς ας μας αποδείξουν το αντίθετο με στοιχεία. Οι προγραμματικές δηλώσεις του κ. Μαυρομάτη δεν έδωσαν καμία λύση και καμία απάντηση στα καυτά προβλήματα. Η κατάργηση των πανελλήνιων παμπαίδων-παγκορασίδων έπρεπε να έρθει στη ΓΣ. Στο τέλος θα φύγουν και τα κορίτσια από το βόλεϊ».

Απόστολος Τζελέτας (ΦΕ Ιωαννίνων)
«Θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με τις επιχορηγήσεις. Θα τις διεκδικήσουμε; Δεν μας κάνει χάρη η Πολιτεία. Αν πέσει του χρόνου στα 2.5 εκατ. ευρώ τι πρωταθλήματα θα κάνουμε;»

Θανάσης Ρέρρας (Κερατέα)
«Μας δίνεται άσχημη ευκαιρία να απαντήσουμε σε κάποια πράγματα κ. Μελισσουργέ. Δείχνετε την περιφρόνησή σας για πολλοστή φορά στις ΓΣ. Πολλές ομάδες από πέρυσι παίζουν με κορασίδες και ο σκοπός του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος, πέρα από το οικονομικό, ήταν να παίξουν αυτά τα παιδιά που θα αποτελέσουν το μέλλον. Μιλάτε για την Μοντάνο και ρωτάει αν θέλουμε ευκαιριακές προκρίσεις ή υποδομές. Εμείς προτιμούμε την Νομικού από την Μοντάνο. Στις εθνικές ομάδες ίσως κάναμε και λάθη, έχοντας πικράνει ιερά τέρατα, όπως ο Τάσος Κουμπλής. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, αλλά δεν τοποθετήσαμε τα δικά μας παιδιά. Ο Μέιφορθ δεν είχε καν δίπλωμα προπονητή. Αισθανθήκαμε ντροπή. Τον Καπράρα θέλαμε να τον κρατήσουμε για να συνεχίσουμε την επιτυχία σας. Λέτε για τους χορηγούς, αλλά τουλάχιστον από εμάς δεν χάθηκε η χορηγία της Εθνικής Τράπεζας. Για τον Τάκη Φλώρο κατηγορήθηκα και από πραγματικούς φίλους ότι μεθόδευσα την πρόσληψή του. Έγινε όμως, με αντικειμενικά κριτήρια από την επιτροπή εθνικών ομάδων. Κατηγορήθηκα ότι έχω προσφέρει μόνο στις υποδομές της Κερατέας. Εγώ θεωρώ τιμή μου να είμαι στην Κερατέα. Δεν βγάλαμε μεγάλους αθλητές, αλλά βγάλαμε σωστούς ανθρώπους που τώρα πρωτοστατούν στον αγώνα για τον ΧΥΤΑ και είμαστε ευχαριστημένοι».

Γιώργος Διονάς (ΤΑΕΣ Πήγασος Πολίχνης)
«Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Τον Ιούλιο ήρθαν 200 σωματεία, ψήφισαν και έβγαλαν μια διοίκηση. Καταλαβαίνω τον κ. Μελισσουργό που θέλει να γίνει πρόεδρος, αλλά δεν είναι. Αν υπάρχει λόγος να καταψηφίσουμε σήμερα τον απολογισμό, αλλά να μην κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Είναι άραγε ήθος που οι εκπρόσωποι των σωματείων χαρακτηρίστηκαν αγέλη αδέσποτων ανθρωποειδών; Είναι ήθος να απειλείται, με αστεία επιχειρήματα, η εγκυρότητα της σημερινής ΓΣ; Έλεος, ασχοληθείτε με το βόλεϊ και αν δεν θέλετε, αφήστε τους άλλους. Το δικόγραφο του Sport Camp δεν υπήρχε στην ομοσπονδία. Όσο για τις επιστολές, έχει δίκιο, πρέπει να περνούν πρωτόκολλο, αλλά η τελευταία του επιστολή απευθύνθηκε στον Παναγιώτη Σιδέρη και δεν έχει πρωτόκολλο ο... καημένος».

Γιώργος Κογκαλίδης (Δραπετσώνα)
«Μιλήσατε για διαφάνεια, αλλά δεν είναι διαφάνεια να βγαίνουν στο σάιτ τα θέματα των ΔΣ αόριστα και μετά να ανακοινώνονται κάποιες αποφάσεις και όχι όλες. Σαφώς μειώθηκε το κόστος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, αλλά του χρόνου αυξάνουμε τις ομάδες άρα και τα έξοδα... Χίλια μπράβο για το νέο σάιτ, είναι σύγχρονο, λειτουργικό, με άμεση και έγκαιρη ενημέρωση. Μπράβο σας και για το Forum, αλλά θα έλεγα χίλια μπράβο αν τα ακούγατε κιόλας αυτά που γράφονται. Για τις ηλικίες των αναπτυξιακών υπήρχε πραγματική ομοφωνία να μην κλείσουν προς τα κάτω. Σας βάζω υπογραφή από εδώ ως τη Δραπετσώνα πως του χρόνου θα μειωθούν σε 4 από 12 οι ομάδες στην ΕΣΠΕΔΑ. Το διακλιμακιακό έχει αποτύχει, το έχουμε δει. Για το κύπελλο Ελλάδας συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει να παίρνουν μέρος όλες οι ομάδες».

Γιάννης Βέντρας (Εταιρεία Φίλων Ολυμπιακής Ιδέας)
«Κατανοώ την προσπάθεια του κ. Μελισσουργού να παρουσιαστεί ως αρχηγός παράταξης. Γιατί όμως, δεν καταλαβαίνει πως εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του; Ήταν ο συντομότερος πρόεδρος και θα δεν θα καταρρίψει κανείς αυτό το ρεκόρ. Ειπώθηκε πως η προηγούμενη διοίκηση πλήρωσε το 15% των οφειλών στα σωματεία. Με εξώδικο θα τον καλέσω να μου απαντήσει ποιος πήρε το δικό μου 5% που αντιστοιχεί σε 750 ευρώ. Να μας ξεκαθαρίσουν τι γίνεται για το Sport Camp. Επίσης, ο κ. Προσαλίκας είχε πει πως έπαθε υπερκόπωση από το κουβάλημα των κουτιών για την αλλαγή γραφείων που μάθαμε πως τελικά κόστισε 90.000 ευρώ. Οι κουκουλοφόροι των blogs βγάλτε τις κουκούλες και πείτε τα επώνυμα. Τέλος, πέρυσι δόθηκαν 62.000 για δημόσιες σχέσεις και γραφείο Τύπου, ενώ φέτος με χαρά μου βλέπω πως το ποσό αυτό έχει πέσει στα μισά».

Γιάννης Στουραΐτης (Μαρκόπουλο)
«Μιλάμε για εξυγίανση, εκσυγχρονισμό, εκδημοκρατισμό και ουσιαστικά επιβίωση του αθλήματός μας. Στη νέα διοίκηση οι περισσότεροι είμαστε άνθρωποι των σωματείων. Μέσα σε ένα 8μηνο μειώσαμε το κόστους κατά 30%. Δουλεύουν πλέον στην ομοσπονδία δέκα άτομα λιγότερα, αλλά όλα λειτουργούν σωστά. Κάνουμε θεσμική παρέμβαση με αλλαγές κανονισμών και εκπόνηση business plan που αποτελούν μία αρχή για να κτίσουμε το άθλημά μας. Διαφορετικές απόψεις υπάρχουν, αλλά μέσα από τη διαφορετικότητα σφυρηλατείτε η ενότητα. Όποιο μέλος έχει άλλη άποψη δεν καθαιρείτε, δεν συκοφαντείτε, δεν υβρίζετε. Το κακό είναι πως δεν έχουμε καμία επαφή με την EΟΕ αν και το 2010 δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ. Δεν έχει επαφή με την ομοσπονδία ο κύριος Προσαλίκας, ενώ εξελέγη από τη γενική συνέλευση να εκπροσωπεί την Ε.Ο.ΠΕ.. Δεν εκπροσωπεί όμως, τον θεσμικό του ρόλο, ανεξάρτητα αν συμπαθεί ή αντιπαθεί κάποιους. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να σώσει την ομοσπονδία, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Χωρίς κοκορομαχίες, πυροτεχνήματα, προσωπικές πολιτικές, με συναίνεση και σύνεση απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε την επόμενη μέρα».

Παναγιώτης Σιδέρης (Κτησιφών)
«Για την επιστολή από τον κ. Μελισσουργό να πω πως ήταν προσωπική και δεν δύναμαι να την πρωτοκολλήσω. Το θέμα της κατάργησης των παμπαίδων-παγκορασίδων είναι μεγάλο, αλλά έγινε για ουσιαστικούς και όχι επικοινωνιακούς λόγους. Βασικός στόχος πριν από 10 χρόνια όταν ξεκινήσαμε αυτά τα πρωταθλήματα ήταν να ωθήσουμε τα παιδιά στο βόλεϊ, δίνοντάς τους την χαρά της συμμετοχής. Πόσα παιχνίδια όμως κάνουν τελικά; Επίσης, για την χρήση της Παιανίας τιμά τη διοίκηση η εμμονή της, να το πω έτσι, να αναβαθμίσει το γήπεδο. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους γυμνασίαρχους που προσφέρουν εθελοντικά».

Δημήτρης Παπανικολάου (Α.Ο. Πρεβέζης)
«Άκουσα πως ανάπτυξη είναι να κάνουμε την Μοντάνο, τον Αγκάμεζ, τον Χερέρα Έλληνα! Δίπλα γίνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, αν πάτε να δείτε πραγματικά θα λυπηθείτε. Πρέπει να κάνουμε βαθιές τομές. Καταντήσαμε να είμαστε πίσω από το χάντμπολ. Τέλος αναρωτιέμαι γιατί το πανελλήνιο beach volley κόστιζε 380.000 και μόλις 170.000 η Α1 γυναικών».

Νίκος Μπεργελές (ΜΑΣ Νίκη Αιγινείου)
«Ο Ερμής Δράμας είναι ένα σωματείο πρότυπο. Σε παμπαίδες και παγκορασίδες, όπου μιλάμε για ηλικίες ανάπτυξης, στόχος είναι η μαζική ανάπτυξη. Δεν λέει τίποτα να μαζέψουμε 40 παιδιά σε μια πόλη για το ποιος θα βγει πρώτος. Όταν κάθε γειτονιά θα έχει και μια ομάδα, αυτό θα σημαίνει ανάπτυξη. Δεν είναι αυτοσκοπός το πανελλήνιο, αλλά να γίνονται αγώνες από την 1η Οκτωβρίου έως τις 30 Απριλίου».

Μαρία Καλουδιώτη (ΑΘΛΕΣΗ)
«Σήμερα κατάλαβα πως έκανα καλά και συντάχθηκα με όσους έριξαν τη διοίκηση Προσαλίκα. Είπαν πως μου έβαλαν λεφτά για να μην μιλήσω σήμερα… Να σας πω πόσα χρήματα μού χρωστάνε; Προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε τις 2.500 ευρώ για τα οδοιπορικά μου ως μέλος του ΔΣ, όταν οι άλλοι χρέωναν το GS. Πριν από τις εκλογές παραιτήθηκα για να μπουν στη διοίκηση οι Κυριάκου και Βογιατζής, γιατί εγώ δεν ζω για να είμαι στην ομοσπονδία. Έφυγε μετά από μένα και ο Μπεργελές για να μπουν νέοι άνθρωποι. Που είμαι τόσο καιρό; Στο σωματείο μου και είμαι υπερήφανη. Ο Προσαλίκας με προσέβαλε θανάσιμα. Συστρατεύτηκα μαζί του για δημοκρατία και ένιωθα γελοία. Έκανα λάθος στην ψηφοφορία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να σε ψηφίσω κ. Μελισσουργέ. Μετά όμως εγώ πήγα σπίτι μου. Εσείς όχι. Πήρατε σπίτια σας τα χαρτιά για τα ολυμπιακά έργα και σήμερα έμαθα ότι το ίδιο κάνατε και για το Sport Camp. Δίνω μια ευχή στον Αχιλλέα, όπως ξεκίνησες και έβαλες διάφορους σε διάφορες επιτροπές, κι εγώ δεν έχω αντίρρηση ούτε για τον Μπακοδήμο, σου λέω πως έχουν θέση στο βόλεϊ και ο Μπελιγράτης και ο Μπακοδήμος και ο Μπεργελές και ο Μελισσουργός».

Γιώργος Μανωλόπουλος (Ηρακλής)
«Στις εθνικές ομάδες πήραμε τους προπονητές των μικρών ομάδων που θα αποτελέσουν τα εργαλεία μας, ενώ οι ομοσπονδιακοί θα εξηγήσουν τι βόλεϊ θα παίζουμε στους άνδρες και τις γυναίκες. Στον Καπράρα δώσαμε 30.000 για να μάθει την ελληνική πραγματικότητα και θέλαμε να συνεχίσουμε. Ο Μέιφορθ ήταν ένας καημένος προπονητής και όχι δάσκαλος φυσικά, στον οποίο είχαν δώσει λίστα με παίκτες που έπαιζαν σε λάθος θέσεις και τον βάλανε κι εδώ μέσα με 45 βαθμούς Κελσίου. Ήταν ο φθηνός προπονητής που τον πληρώσαμε 100.000 όσα θα πάρουν φέτος όλοι οι προπονητές σε έναν χρόνο μαζί. Αλήθεια όμως, πώς πληρώνονταν ο μεν Μέιφορθ χωρίς χαρτιά και ο δε Καπράρα χωρίς συμβόλαιο; Αυτό είναι νόμιμο; Για το πριμ για πρόκριση στην Τουρκία θέλω να διευκρινίσω πως πληρώθηκαν 12 παίκτες και όχι 10 όπως έγραψαν οι έγκριτοι, απλά αφαίρεσαν τα ονόματα των Κράβαρικ και Γκόρτσανιουκ και έβαλαν δύο άλλα άτομα. Για τον κ. Μελισσουργό ζητώ να ξεχάσει το θέμα επαρχίας γιατί είναι τουλάχιστον φασιστικό. Δεν ξέρω αν τα μεγάλα κεφάλια είναι στο λεκανοπέδιο. Τους αθλητές που βγάζει η επαρχία, τους θέλετε. Τους παράγοντες όχι;»

Κώστας Ψαρουδάκης (Ρέθυμνο)
«Η πρωτόδικη απόφαση για οφειλές δικάστηκε ερήμην μου. Την καταγγελία έκανε εναντίον μου αθλητής σε πολιτικό δικαστήριο εξυπηρετώντας συμφέροντα τρίτων. Για τη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ υπεραμύνθηκα τον κ. Προσαλίκα. Όμως δεν υπάρχει σύμβαση. Μιλούσαν για ενοίκιο 1.500 και τελικά είναι 4.500 ευρώ και μάλιστα πλήρωσαν μόνο ένα τον Μάιο για να το κατοχυρώσουν πριν φύγουν. Έχουν μαζευτεί 67.000 ευρώ και βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση να μην τα πληρώσουμε. Εμείς διαχειριστήκαμε 2.5 εκατ. σε 8 μήνες, ενώ εκείνοι πήραν 9.5 εκατ. σε έναν χρόνο. Στο Sport Camp Λουτρακίου το άτομο κόστιζε 80 ευρώ, ενώ εδώ μόλις 35! Υπήρχε η Comsis που δίναμε τόσα λεφτά και κανείς δεν τόλμησε να την πειράξει. Σε ένα πρακτικό του beach volley στις 22/4/10 αποφασίστηκε να ανανεωθούν για έναν ακόμα χρόνο συμβάσεις υπαλλήλων που έληγαν στις 31/12/10. Έχετε τέτοιο δικαίωμα; Αυτό το πράγμα λέγεται διαφορετικά, αφού θέλει ο κ. Μελισσουργός να μιλά για δικαστήρια. Κανένας δεν έχει πάρει χρήματα παρελθόντων ετών. Από λάθος μπήκαν 1.000 ευρώ και κάτι παραπάνω στο σωματείο του Κυριακίδη αντί να μπουν στην Πρέβεζα και ενώ είχε πει πως θα τα επιστρέψει τελικά με επιστολή του είπε πως τα κράτησε για παλιές οφειλές».

Άγγελος Κυριακίδης (Πανερυθραϊκός)
«Πέρυσι θα γινόταν στην Ερυθραία το πανελλήνιο παμπαίδων, αλλά και ο κ. Σιδέρης ζήτησε να μην γίνει Αθήνα και να πάμε στη Θεσσαλονίκη κι έτσι έγινε. Συμφώνησα και η υπόσχεση ήταν ότι θα πάρουμε τα οδοιπορικά. Δεν δόθηκαν και όταν ξαφνικά είδα αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό, κατάλαβα πως ήταν για τα περσινά».

Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας...
Το ψήφισμα για την Κερατέα, που είχε ζητήσει ο Θανάσης Ρέρρας, πέρασε ομόφωνα.
Η ένσταση Μελισσουργού απορρίφθηκε με 118 κατά και 3 υπέρ
Ο διοικητικός απολογισμός 2010 εγκρίθηκε με 118 υπέρ και 3 κατά
Ο οικονομικός απολογισμός 2010 εγκρίθηκε με 118 υπέρ και 3 κατά
Ο ισολογισμός του 2011 εγκρίθηκε με 118 υπέρ και 3 κατά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου