Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το «αντίο» του Μπολ


ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ
Το «αντίο» του Μπολ
Ο 39χρονος Λόι Μπολ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζενίτ Καζάν.
Ο πρώην πασαδόρος του Ηρακλή...
(2004-06) βάζει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Έφτασε δύο φορές στη δεύτερη θέση της Ευρώπης (το 2005 με τον Ηρακλή και το 2011 με τη Ζενίτ), κατακτώντας μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις τον τίτλο του καλύτερου πασαδόρου της διοργάνωσης.
Μάλιστα, ο Αμερικανός πασαδόρος έχει τη δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του με έναν ακόμα τίτλο, αφού η Ζενίτ θα διεκδικήσει το ρωσικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας στους τελικούς την Ντινάμο Μόσχας.
Ο Αμερικανός πασαδόρος σε δηλώσεις του, τόνισε: «Θα ξεκουραστώ για ένα χρόνο για να επανασυνδεθώ με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Επίσης θα σκεφτώ ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσω μετά στη ζωή μου».
Όσον αφορά στο βασικότερο λόγο που τον οδήγησε σε αυτήν την απόφαση, είπε: «Είναι η υγεία. Φέτος ένιωθα πολύ περισσότερους πόνους από τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον, πρόσφατα είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο, όπου θα χρειαστεί να κάνω επέμβαση στο τέλος της σεζόν».

anadimosieysi apo volleynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου