Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Συγκίνηση για την Μαργαρίτα

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Συγκίνηση για την Μαργαρίτα
Μέσα σε όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα διεξήχθη ο φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας των γυναικείων ομάδων βόλεϊ του κυπελλούχου Ολυμπιακού και του Μαρκόπουλου στη Μεγαλόπολη που οργάνωσε ο γυμναστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης "Λύκαια" στη μνήμη της 28χρονης βολεϊμπολίστας, Μαργαρίτας Δημητρέλη...
, που έχασε τη ζωή της πριν από ένα χρόνο από την επάρατη νόσο. Οι φίλαθλοι της Μεγαλόπολης γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και παρακολούθησαν τον αγώνα ενισχύοντας την προσπάθεια του Γ.Σ. Μεγαλόπολης και το ποσό που συγκεντρώθηκε θα προσφερθεί για να ενισχυθούν παιδιά που πάσχουν από την επάρατη νόσο και δίνουν την προσωπική τους μάχη.
Στουραϊτης στη Μεγαλόπολη
Τον αγώνα παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Γιάννης Στουραΐτης, οι πρόεδροι των Ενώσεων βόλεϊ Αθηνών και Πελοποννήσου, Αλαγιάννης και Βλάσης αντίστοιχα ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης και φυσικά η δημοτική αρχή της Μεγαλόπολης.
Bραβεύτηκε η Κοσμά
Ο Γ.Σ. Μεγαλόπολης "Λύκαια" βράβευσε την διεθνή βολεϊμπολίστρια του Μαρκόπουλου, Σοφία Κοσμά και για την αρκαδική της καταγωγή και διότι είναι η νεαρότερη βολεϊμπολίστρια στην Εθνική Ομάδα.
Αναμνηστικά
Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης έδωσε αναμνηστικά στις παίκτριες των δύο ομάδων και αυτές προσέφεραν τα λάβαρά τους στους γονείς της αδικοχαμένης Μαργαρίτας που βρίσκονταν στο στάδιο και παρακολούθησαν το αγώνα.
Στο αγωνιστικό μέρος, που λίγη σημασία είχε, το Μαρκόπουλο νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό που αγωνίστηκε με νεάνιδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου