Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Θα πληρώσουμε και τα εισιτήρια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
Θα πληρώσουμε και τα εισιτήρια
Σαν να μην έφτανε η προκλητική συμμετοχή ομάδας από το ψευδοκράτος της Κύπρου, οι διοργανωτές
μας ανάγκασαν να πληρώσουμε τα εισιτήρια της επιστροφής.
Η Ελλάδα θα συμμετείχε σε τρία αθλήματα στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων Παιδιών, όμως έμελλε να παίξει μόλις έναν αγώνα.

Το βράδυ της Κυριακής, κατά την τελετή έναρξης των αγώνων, εμφανίστηκε η πολυάριθμη αποστολή του ψευδοκράτους με τα αρχικά KKTC και με σημαία, από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει αναγνωρισθεί από καμία χώρα.

Το γεγονός αυτό, ενόχλησε την ελληνική αποστολή που μετέφερε τα παράπονά της στους διοργανωτές και στην συνέχεια επικοινώνησαν με ανθρώπους της κυβέρνησης, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.

Η ελληνική ομάδα βόλεϊ αγωνίστηκε κόντρα στην αντίστοιχη της Ολλανδίας αφού ήταν το εναρκτήριο, όμως στην συνέχεια αποφασίστηκε να αποχωρήσουν από την διοργάνωση όλες οι ελληνικές αποστολές.

Έτσι και έγινε, με τους διοργανωτές μάλιστα να τονίζουν πως τα εισιτήρια της επιστροφής που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, θα πρέπει να τα αλλάξουν οι Έλληνες και να πληρώσουν οι ίδιοι.

Και να σκεφτεί κανείς, πως οι αγώνες διοργανώθηκαν με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του παιδιού στις 23 Απριλίου και είχε ως σκοπό να στείλει μήνυμα ειρήνης και συμφιλίωσης. Το παράδοξο είναι πως ο Ταγίπ Ερντογάν στην τελετή έναρξης μιλούσε στα τούρκικα χωρίς μετάφραση, ενώ ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας, αναφέρθηκε στην συμφιλίωση φέρνοντας ως παράδειγμα και την συνύπαρξη της Κύπρου με την Βόρεια Κύπρο!
Το ερώτημα που προκύπτει, είναι αν η ΕΟΠΕ ρώτησε ποιές χώρες θα πάρουν μέρος, πριν δηλώσει συμμετοχή.
 
δημοσιεύθηκε  από το volleynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου