Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πρώτη συνάντηση και για τις Νεάνιδες στον Ατέρμωνα

 
Την πρώτη της προπόνηση εν όψει των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος πραγματοποίησε και η Εθνική Νεανίδων, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Απόστολου Οικονόμου. Η αποστολή συγκεντρώθηκε το μεσημέρι στο Κατσάνειο και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ατέρμωνα, όπου για τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία.

Η Εθνική το διάστημα 18-21 Μαΐου θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, τη Σερβία, την Πορτογαλία και την Πολωνία στο Ζερέζνιακ της Σερβίας με στόχο την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν το καλοκαίρι. Από τον όμιλο προκρίνεται ο πρώτος και συνολικά ο καλύτερος δεύτερος όλων των ομίλων (όπως ακριβώς και στο σύστημα των Εφήβων).

Αμέσως μετά την προπόνηση, ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Κάναμε την πρώτη μας αναγνωριστική προπόνηση, δουλέψαμε πάνω σε στοιχεία επαφής με τη μπάλα και στη φυσική κατάσταση. Είμαι ευχαριστημένος από την πρώτη εικόνα γιατί τα κορίτσια έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και διάθεση. Είχα κι εγώ την ευκαιρία να γνωρίσω το υλικό, αφού μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες στον όμιλο με το Μαυροβούνιο, τη Σερβία, την Πορτογαλία και την Πολωνία. Έχουμε πολύ σοβαρές απώλειες όπως είναι οι Κοσμά, Ιβάνοβα, Νομικού, Λαμπρούση και Καραγκούνη, οι οποίες θα απουσιάσουν λόγω των πανελληνίων εξετάσεων, αλλά πιστεύω στις αθλήτριες που αποτελούν την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Απλά θα πρέπει μέσα σε 8-9 μέρες να γίνει ένα γρήγορο μοντάρισμα της ομάδας και να δουλέψουμε όσο περισσότερο πάνω στην τακτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου