Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Το μοντέλο διοίκησης Μαυρομάτη αποδίδει.

Ύστερα από πολλά χρόνια πρόεδρο - κεντρικής διοίκησης της ομοσπονδίας ο Αχιλλέας Μαυρομάτης τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις λειτούργησε με ένα νέο μοντέλο διοίκησης που από τα γεγονότα αποδεικνύεται ότι λειτουργεί.
Αυτό ενοχλεί πολλούς που έχουν γαλουχηθεί με τις προηγούμενες καταστάσεις και προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν προσωπική αδυναμία του προέδρου.


Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική, η δημοκρατία θέλει οι αποφάσεις να είναι συλλογικές και όχι του ενός ανδρός.

Η αξιοποίηση αρκετών παραγόντων αποδίδει αφού άνθρωποι με δυνατότητες βρίσκουν πεδίο δράσεις και προσφοράς στα κοινά.


Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι ο ρόλος των συμβούλων είναι να διοικούν και όχι απλά να κάνουν κριτική.


Τα σωματεία τους εξέλεξαν για να διοικήσουν και το μοίρασμα των αρμοδιοτήτων από τον πρόεδρο είναι προς αυτή την κατεύθυνση.


Σύμβουλοι όπως ο Ψαρουδάκης, ο Στουραίτης και ο Σιδέρης δείχνουν ότι ικανότητες έχουν και τα πάνε περίφημα στα καθήκοντα που έχουν αναλάβει.


Με την ευκαιρία των τελευταίων γεγονότων πολλά κτυπήματα δέχεται ο Κωστής Ψαρουδάκης που έχει αναλάβει το ποιο δύσκολο κομμάτι που δεν είναι άλλο από τα οικονομικά. Το έργο του αποδίδει, σε σύντομο διάστημα έχει νοικοκυρέψει το ταμείο της ομοσπονδίας και αυτό ενοχλεί πολλούς.


Θα είμαστε σε θέση να γράψουμε πολλά περισσότερα για αυτό το θέμα μετά την λύση του μεγάλου προβλήματος (των κατασχέσεων) που κληρονομήθηκε από την διοίκηση Μπελιγράτη στην διοίκηση Προσαλίκα και τώρα στην διοίκηση Μαυρομάτη.


Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ευθύνες υπάρχουν και στην κακή διαχείριση ενός προβλήματος και όχι μόνο στην δημιουργία του.
anadimoieysi volleyland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου