Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πρεμιέρα με θέματα οργανωτικά, οικονομικά, αγωνιστικά

 
Ξεκίνημα της προετοιμασίας για την Εθνική ανδρών εν όψει του Ευρωπαϊκού Λιγκ με την πρώτη συνάντηση στην Παιανία αφιερώνεται σε διάλογο μεταξύ του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, των Ομοσπονδιακών προπονητών, Αλέκου Λεώνη και Σωτήρη Δρίκου και των διεθνών που έδωσαν το «παρών» στο «Σπίτι του βόλεϊ» για όλα τα οργανωτικά και οικονομικά προβλήματα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το κλίμα που επικράτησε στη συζήτηση και από την κατανόηση όλων των Ελλήνων παικτών στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό βόλεϊ.

Αμέσως μετά, ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος ανέλυσαν στους διεθνείς λεπτομέρειες της δουλειάς που τους περιμένει καθώς και το στυλ βόλεϊ που θέλουν να παίζει η Εθνική ομάδα.



Το «παρών» στην Παιανία έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Σάκης Ψάρας, μετά από προσκληση του προέδρου της ΕΟΠΕ. «Υπάρχει κατανόηση από όλους τους παίκτες και στην ουσία το μόνο που ζήτησαν από την Ομοσπονδία είναι να λειτουργήσει ως εγγυητής και θεματοφύλακας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους συλλόγους τους», ήταν η δήλωση του Σάκη Ψάρα, η οποία βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου