Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Στον Ατέρμωνα Μαυρομάτης και Μανωλόπουλος

  Την επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη και του αναπληρωτή προέδρου της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Γιώργου Μανωλόπουλου, δέχτηκαν εκ νέου οι Εθνικές ομάδες Γυναικών και Νεάνιδων που προετοιμάζονται στις εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα στο Κιλκίς.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς ενόψει Ευρωπαϊκού Λιγκ και των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, αντίστοιχα και η διοίκηση θέλησε να διαπιστώσει εάν όλα κυλούν ομαλά, χωρίς απρόοπτα.

Υπήρξε και συνομιλία του προέδρου της Ομοσπονδίας με το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τις διεθνείς αθλήτριες, οι οποίες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την μέχρι τώρα πορεία των προπονήσεων.

Το Σάββατο στις 19:00 έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Γυναίκες και Νεάνιδες, το οποίο περισσότερο θα αποτελέσει ένα τελικό τεστ ενόψει των επίσημων αγώνων των Νεανίδων που την Τρίτη αναχωρούν για το Ζερέζνιακ της Σερβίας και την Τετάρτη ξεκινούν τους επίσημους αγώνες τους.

Μάλιστα, την Δευτέρα, ο Απόστολος Οικονόμου θα πρέπει να δηλώσει τη δωδεκάδα των αθλητριών που θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου