Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Οικονόμου: «Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΡΕΝΙΑΝΙΝ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

Στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Μαυροβουνίου αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων, Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος αφού μοίρασε συγχαρητήρια για την επιτυχία, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος, κυρίως, από το αποτέλεσμα και όχι τόσο από την εμφάνιση.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη τους. Ήταν ένα παιχνίδι κλειδί για την πορεία μας. Ξεκινήσαμε νωθρά το ματς σε όλους τους τομείς, δεν είχαμε καλό σέρβις, καλή υποδοχή με αποτέλεσμα να μην έχουμε αποτελεσματική επίθεση και να μην λειτουργεί το σύστημα μπλοκ άμυνα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μέχρι τα μισά του 2ου σετ είχαμε πάλι την ίδια εικόνα, από το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και μετά, όμως, βρήκαμε τον ρυθμό μας και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε την ισοφάριση. Στο 3ο σετ ήταν πολύ σημαντικό το σημείο που χάναμε 19-14 και το γυρίσαμε, και από την στιγμή που κατακτήσαμε το σετ φτάσαμε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης

Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι και από την εμφάνιση. Παίξαμε με μια ομάδα το Μαυροβούνιο, η οποία ενώ δεν είχε ταλέντο, είχε αγωνιστική «ταυτότητα» και συνοχή. Εμείς θέλουμε από εδώ και πέρα, πρωτίστως, να βρούμε την «ταυτότητά» μας. Πρέπει να επισημανθεί ότι στο ματς με το Μαυροβούνιο είχαμε σημαντική βοήθεια από τον πάγκο. Είναι κομβικό σε ένα τουρνουά να υπάρχουν 12 ισάξιες αθλήτριες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου